النهار
السبت 11 يوليو 2026 02:50 صـ 24 محرّم 1448 هـ
جريدة النهار المصرية رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرأسامة شرشر
النيابة العامة بسوهاج تقرر عرض المتهمين في قضية التلاعب بالمتغيرات المكانية صباح باكر وتطلب تحريات مباحث الأموال العامة القبض على رئيس مجلس قروي بجرجا و9 مسؤولين بالمحليات في قضية التلاعب بالمتغيرات المكانية والتستر على مخالفات البناء ”الإبداع في عالم متغير” ندوة للكاتبة سلوى بكر على هامش معرض مكتبة الإسكندرية للكتاب محمد صلاح يقضي عطلته الصيفية في العلمين بعد الإنجاز التاريخي مع منتخب مصر رئيس البرلمان العربي يرحب ببدء واشنطن إجراءات رفع سوريا من قائمة الدول الراعية للإرهاب ..ويدعو المجتمع الدولي إلى مواصلة اتخاذ الخطوات التي... شيخ الطريقة الجازولية: تكريم الرئيس السيسى للمنتخب المصرى هى رسالة تقدير للمنظومة الرياضية بالكامل احياء الإسكندرية تنفذ حملات مكثفة للتصدي لمظاهر العشوائية محافظة الإسكندرية بالتعاون لجنة المواصلات بمجلس النواب تدشن خط نقل عام جديد: لمنطقة ”بشاير الخير” نادي سانتوس يحدد موقف نيمار بعد وداع كأس العالم 2026 تحركات مصرية مكثفة في رام الله لتثبيت التهدئة وتمكين السلطة الفلسطينية بغزة مصر ترفض رسو سفينة سياحية لـ”مجتمع الميم” في الإسكندرية المجلس العربي للمسؤولية المجتمعية والتنمية المستدامة يكرّم الدكتورة كورين شنودة بجائزة المرأة العربية للمسؤولية المجتمعية 2026

حوادث

بيتفرج على كارتون.. ”منى” بدعوى خلع: ”جوزي بيسيبني في الخناقات ويجري”

أرشيفية
أرشيفية

بوجه شاحب، وعقل شارد وقفت "منى" أمام قاضي محكمة الأسرة بالتجمع الخامس، تروي معاناتها مع زوجها ووصفته بـ"العيل"، لتخليه عنها في أزماتها ومشاهدته للأفلام الكرتونية باستمرار.

وبعيون تفيض الحيرة من هوال الموقف الذي تمر به لأول مرة في حياتها قالت السيدة للمحكمة: "طول الوقت حاسه إني متجوزة عيل صغير، مش راجل كبير وناضج إطلاق، طباعه أختلفت بعد الجواز وتصرفاته بقت غريبة جدا، مش قادر يستوعب أنه راجل كبير ولا قادر يتحمل المسؤلية".

وتابعت: "تصرفات جوزي كلها طفولية، بحس إنه في أولى ابتدائي، بيشوف كرتون كتير جدا، بيقضي معظم الوقت قدامه مش بيزهق، أوقات يشتري لنفسه لعب أطفال ويلعب بيها، مفيش حاجه تدل على أنه راجل ناضج يقدر يفتح بيت ويتحمل مسؤلية حد.. عايز اللي يشتري له لعب يلعب بيها ويسلي وقته".

وأكملت: "الحياة بقت صعبة والعيشة بقت مستحيلة معاه، مش حاسه بأمان معه، وقت ما بحتاجه مش بلاقيه في ظهري وساندني.. في مرة اتخانقت مع سواق ميكروباص سابني وجري، وده خلى العيشة بينا كانت صعبة، إني أحس اني لوحدي شايله كل حاجة إحساس صعب".

واختتمت منى حديثها: "كل يوم تصرفاته بتبقى أغرب من اليوم اللي قبله، وكل يوم حاسه إني في خطر ولوحدي، فقررت أقيم ضده دعوى خلع تحمل رقم 5340، لأن الحياة لازم تستمر في توازن والمركب تمشي مفيش حد أقدر أسند عليه في الجواز إلا جوزي وطلع عيل".