النهار
الجمعة 11 سبتمبر 2026 08:02 مـ 28 ربيع أول 1448 هـ
جريدة النهار المصرية رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرأسامة شرشر
بوتين: العلاقات مع مصر تتطور والتبادل التجاري فى تزايد مستمر 7.5 طن «غاز صب» تكشف مسارًا للتلاعب.. محطات تعبث بمعايرة ماكينات التعبئة الرئيس السيسي: حجم التبادل التجاري بين مصر وروسيا يصل إلى 10 مليارات دولار الرئيس السيسي يلتقي بوتين على هامش القمة الثامنة عشرة لتجمع البريكس التي تستضيفها الهند الحزب الاتحادي الديمقراطي يثمن غاليا مشاركة الرئيس السيسي في قمة البريكس ليست مجرد قمة اقتصادية.. 5 رسائل تحملها زيارة السيسي إلى نيودلهي النائب أسامة شرشر ينعي المرحومة الفاضلة الحاجة نبوية أنور عبدالله رودي ترفع شعار «بشتاق لنفسي».. أحدث كليباتها يقتحم المنصات الحرية المصري: مشاركة الرئيس السيسي في قمة «بريكس» تعكس ثقل مصر ودورها المتنامي دوليًا بعد تجديد برشلونة عقد حمزة عبد الكريم حتى 2030.. حكاية مصرية جديدة في دوري أبطال أوروبا رئيس الوزراء الهندي يشدد خلال لقائه الرئيس الإيراني على أهمية حماية حرية الملاحة ما المكاسب التي يمكن أن تحققها القاهرة من قمة بريكس في نيودلهي؟

حوادث

صرخة مسن أمام محكمة الأسرة: ”مراتي طردتني من البيت وخانتي مع جارنا”

أرشيفية
أرشيفية

بعيون تنهمر منها الدموع الحارقة، وبرأس منكس وقف رجل على مشارف الستينات من عمره يروى تفاصيل مؤلمة عن زوجته التي خانته بعد أعوام طويلة عاشا فيها زواجًا سعيدًا، وفر لها خلالها كل سبل الراحة والرفاهية.

بدأ المسن حديثه أمام محكمة الأسرة بالتجمع الخامس: "عيشت مع مراتي سنين وحياتنا كانت سعيدة، عملت ليها كل حاجه نفسها فيها، طلبت أكتب لها بيت الزوجية بأسمها، علشان تتأكد إني مش هتجوز واحدة تانية، وافقت وكتبته ليها لأني كنت شايف منها وقتها الحب الحنية".

وتابع المسن: "مراتي اللي كنت بعتبرها نفسي، لما تعبت شوية وقعدت في البيت من غير شغل، طردتني من البيت ومنعت ولادي يكلموني.. كنت مستني منها تساندني في محنتي مش تسيبي من أول أزمة وترميني في الشارع".

وأكمل: "اكتشفت إن مراتي بعد سنين جواز وحب، كنت الظهر والسند ليها ولأولادنا أنها بتخونني مع جارنا الشاب اللي قد عيالها.. ولقيت الجيران بتتكلم والناس كلها تعرف عن الموضوع وأنا اللي كنت مغفل ومعمي عن الحقيقة".

واختتم المسن: "مش عايز حاجة غير ولادي و بيتي، وللسبب ده أقمت قضية طلاق رقمها 1394 لسنة 2021، والمحكمة تنظر القضية ولم يتم الفصل فيها حتى الآن".