النهار
الخميس 15 أكتوبر 2026 06:21 صـ 3 جمادى أول 1448 هـ
جريدة النهار المصرية رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرأسامة شرشر
سوء سلوك أم انتهاء المدة.. لماذا قدمت الصديقة السابقة لنجل ترامب استقالتها من منصبها الرفيع في اليونان؟ منتخب الناشئين يخوض مرانه الأول في الدوحة استعدادًا لكأس الخليج البلشي يدعو إلى تصور متكامل وعبدالحفيظ يقترح جلسات أسبوعية.. وتباين حول شروط القيد والتزامات المؤسسات منتخب مصر تحت 15 عامًا يواصل استعداداته للمشاركة في كأس العالم بأذربيجان حزب الوعي: احترام الدستور ضمانة لاستقرار الدولة.. والوعي الوطني خط الدفاع الأول عن الوطن كيف تتغلب على الكسل الصباحي في الشتاء؟ 6 عادات تساعدك على الاستيقاظ بنشاط بعد تصريحات السيسي.. خالد يوسف يطالب بحياة سياسية طبيعية ومجال عام مفتوح مهرجان الجونة يختار 155 موهبة شابة من 16 دولة لبرنامج «سيني جونة» «الجيش المصري ده أسطورة».. ماذا قدم حمادة هلال في احتفالية أكتوبر؟ خبراء لـ«النهار»: كثافة التقييمات تضغط نفسيًا على الطلاب وتستنزف المعلمين نشوى الشريف تطرح ملفات التشغيل وتمكين الشباب في ورشة تحضيرية لمنتدى مصر 2026 أمير قطر يصل باكو عاصمة أذربيجان

فن

ميس حمدان: خالد يوسف هزقني علشان رفضت المشاهد الساخنة وقال لي أمثالك هيبوظوا الشغلانة

ميس حمدان
ميس حمدان

كشفت الفنانة ميس حمدان، تفاصيل ترشحها لبطولة فيلم «ويجا» للمخرج خالد يوسف، بدلًا من الفنانة دوللي شاهين، والذي كان سببًا في اتهام الأخير لها بأنها ستفسد الفن، بسبب رفضها لمشاهد القبلات الموجودة في الفيلم.

وبحسب «حمدان»، في تصريحات تلفزيونية: "خالد يوسف زمان كان في موقف حصل، هو حمقي شوية في ردود أفعاله، هو كان عايزني في الدور بتاع دوللي شاهين في فيلم ويجا، وروحت المكتب بتاعه وكان فيه هاني سلامة، وكان بيقنعني بالدور وأنا ساعتها كان عندي تمسك فظيع إني مش هقدر أمثل مشاهد القبلات والمشاهد الساخنة في الفيلم، وكان بيقولي أنت كدا مش فنانة وبطلوا الطريقة دي، وأنتم اللي بوظتوا الفن وزمان الفنانين ما كانوش بيفكروا بالطريقة دي وكانوا محترمين بردو".

وتابعت: "هو ليه وجهة نظر وتُحترم، وأنا حسيت إني باتحط في زاوية قولتله طيب اديني فرصة أروح البيت أسأل ماما وأنا ما كانش عندي الجرأة أعمل المشاهد دي، واعتذرت وقولتله أنا مش هاقدر أعمل الدور دا، وزعل وهزقني وقال لي بما معناه اللي زيي اللي بوظ الشغلانة".

واستطردت: "الصحافة عرفت والخبر انتشر وأنا كمان قولت إني كنت هعمل الفيلم، وخالد يوسف كلمني وإداني على دماغي وقالي بما معناه أنت عايزة تربطي اسمك بي وتشهري نفسك، وما تجبيش اسمي تاني على لسانك وما تتكلميش علي خالص، وخدت الكلام وسكت".

موضوعات متعلقة