النهار
الإثنين 22 ديسمبر 2025 05:15 صـ 2 رجب 1447 هـ
جريدة النهار المصرية رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرأسامة شرشر
خلاف على تأجير شقة ميراث يتحول لجريمة قتل.. حبس سائق في الخانكة نهاية سائق حوّل الخصوص لوكر مخدرات.. المشدد 10 سنوات وغرامة مالية شقة ميراث تشعل الدم.. سائق يقتل زوج شقيقته بـ«شومة» في الخانكة بين الحياة والموت.. فريق مستشفى كفر شكر التخصصي ينقذ طفلًا من نزيف قاتل بالمخ استعدادات مكثفة بالقليوبية لنقل مباراة مصر وزيمبابوي داخل مراكز الشباب والأندية الأكاديمية العسكرية المصرية تنظم مراسم استقبال الطلبة الجدد المقبولين بالكليات العسكرية رماية بالذخيرة الحية ومهاجمة أهداف ساحلية في ختام فعاليات التدريب البحرى كليوباترا 2025 القوات المسلحة تمفي أي مزاعم لوثائق بمنح ضباط أي امتيازات بالمخالفة للدستور والقانون رئيس “الأعلى للإعلام” يشارك في مناقشة التوصيات النهائية للجنة التحول الرقمي والذكاء الاصطناعي جابر البغدادي: رؤية الرئيس السيسي تؤكد ريادة مصر في أفريقيا محمد إمام: اختلف مع تصريحات محمد صبحي و”الست” من أهم الأفلام كم مرة حصل نجوم مصر على الحذاء الذهبي في كأس الأمم الأفريقية؟

أهم الأخبار

عمرو أديب: طول ما انتوا زبالة كده هتفضلوا أسفل سافلين

عبر الإعلامي المصري عمرو أديب عن استيائه الشديد مما وصفه بـ «شماتة» الإخوان، في النساء اللاتي تم الاعتداء عليهن جنسيا، في ميدان التحرير، يوم الأحد الماضي، خلال الاحتفالات بتنصيب عبد الفتاح السيسي رئيسا لمصر.

أديب وصف ذلك بـ «القذارة»، حيث قال –في برنامجه «القاهرة اليوم» على قناة «اليوم»-: «أكتر حاجة استقذرتها إن العيال بتوع الإخوان شمتانين في الست، وبيقولوا لها أيوة يا بتاعة السيسي انبسطي بقى،  دي لو بوذية أقسم بالله ما هتشمتوا فيها كده، وعلشان هي بتاعة السيسي تغتصب يعني؟، يعني لو واحدة ست إخوانجية اغتصبت هصقف؟!».

وأضاف: «ده إيه السفالة دي؟!، ده إيه قلة الإنسانية اللي عندكوا دي؟!، هو ده الدين؟، اللي بيتعمل فيكوا من ربنا مش قليل، والله العظيم بقالنا 80 سنة مفيش أمارة إن ربنا راضي عنكوا، قولولي أمارة إن ربنا شايفكوا ناس عليها القيمة، طول ما انتوا زبالة كده هتفضلوا أسفل سافلين، انتوا ازاي انحطيتوا الانحطاط ده؟».