النهار
الجمعة 26 يونيو 2026 05:26 صـ 10 محرّم 1448 هـ
جريدة النهار المصرية رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرأسامة شرشر
إصابة شخصين وتفحم دراجتين بخاريتين في حادث مروع بـ نجع حمادي ضبط مخزن سري للمواد المخدرة داخل مصنع نسيج بالمحلة الكبرى لجنة المستخلصين تناقش آليات تفعيل برنامج المشغل الاقتصادي المعتمد إدارة نادي سموحة تحتفل بأبطال فريق 2006 لكرة اليد مكتبة الإسكندرية تطلق فيلماً وثائقياً جديداً بعنوان ” ابن طولون” بالتعاون مع ” مصر الخير” ”إندرايف” تطلق مبادرتها المجتمعية لتعليم أبناء كباتن البرمجة والذكاء الاصطناعي هواوي كلاود تطلق خدمة MaaS في مصر لتسهيل تبنّي الذكاء الاصطناعي داخل المؤسسات حملة StrikeShark الجديدة تستهدف مؤسسات في آسيا وأمريكا اللاتينية وأوروبا حق المواطن عنوان المؤتمر الجماهيري الأول بمدينة رأس سدر لجنة المستخلصين تناقش آليات تفعيل برنامج المشغل الاقتصادي المعتمد وزير الرى: القناطر تتحكم في إمرار التصرفات المائية وتسهم في الحفاظ على كل نقطة مياه تموين أسيوط : ضبط ٤٢٥ كيلو أسماك فاسدة داخل سيارة ثلاجة كانت فى طريقها لأحد أشهر مطاعم الأسماك فى بندر أسيوط

فن

ميار الببلاوي تهاجم بسمة وهبة: «خلاص ارحموني حسبي الله ونعم الوكيل» (تفاصيل)

ميار الببلاوي
ميار الببلاوي

هاجمت الفنانة ميارالببلاوي، الإعلامية بسمة وهبة، وذلك من خلال منشور عبر حسابها الرسمي بموقع التواصل الاجتماعي «فيسبوك».

وكتبت الفنانة المعتزلة ميار الببلاوي: كل الناس عماله تقولى غلطك طلعتى في برنامج بسمه طيب اقسم بالله ماكنت اعرف انها هتكون هجوميه كده اتلجمت مكنتش عارفه ارد خالص وكل إلى كان في دماغى انى الغى الحلقه ليس كل منطوق مقصود انا مطلقتش ١١ مره كان قصدى أن حوزى على طول بيقول عليا الطلاق يا جماعه دا بتاع البطيخ بيحلف يمين طلاق أن البطيخه حمرا يبقى مراته طالق الناس ماسكه على كلمه واحده تستاهلى علشان طلعتى مع بسمه خلاص ارحمونى اعترفت بغلطتى بس انا صحبتى دعتنى لبرنامجها وانا بحب بسمه ومن زمان وصورنا قبل رمضان باسبوعين وانا اقسم بالله عمرى مشفت برنامج العرافه دا قبل كده اللهم حلقه شاكوش ومراته وعارفه بسمه طيبه وبتحبنى فوجئت بالكاركتر إلى كانت متقمصاه في البرنامج كان كل همى احافظ على هدوئى واحترامى للمكان وارد على أي سوال بصراحه علشان المصداقيه انا كنت ضيفه في برنامج متشاف مع مذيعه كبيره على قناتين كبار النهار والمحور.

وأضافت: انا الفلوس فوالله انى اخدت مبلغ لا يذكر وكنت مصممه ارجعه والغى الخلقه واسالو استاذ شريف رئيس تحرير البرنامج ارجوكم كفايه نقض والى حصل في الفيديو الناس إلى بتقول تمثيل ربنا يحسسكم بالقهره وىجع قلب الشريفه الحره المتقيه وبها لما يتقال عليها زانيه من شيخ انا غلط لما قبلت اطلع مع بسمه ويشفعلى جهلى بالبرنامج وطبيعته وغلط انها لما قالتلى ١١مره مفهمتهاش أن حلف بالطلاق فوق الميه مره يعنى ابقى مطلقه ميه مره وبعدين محدش ليه دعوه بحياتى الشخصيه جوزى وابنى وجوازى خط احمر من هنا ورايح والناس إلى بتقولى انتى إلى اتكلمتى وقولتى وعاوزين يرجمونى انا كنت بتسال وبحاوب مش انا إلى فتحت أي كلام وكنت بحاول اتهرب من الاجابه بس بسمه كانت مستميته على الترند من كلامى مكنتش مديانى فرصه نهائى غير إلى اتمنتج.

وتابعت: انا طلعت في برنامج على فضائيات محترمه على قناه كبيره مش طلعت في شقه مشبوهه تعبت كفايه استحلفكم بالله متسبوش إلى عمله والى قاله الشيخ وتمسكوا في غلطه انا معترفه بيها وبحكم شغلى كمذيعه بعرف اسال كويس بس بحد معنديش ملكه الرد ومش هقدر اوعدكم انى لو اتطلبت ضيفه في أي برنامج هوفض لان دا شغلى بس حياتى الشخصيه خط احمر ودا هيكون شرطى انا خدت كل الادويه بس والله من النكد ماقادره انام وكمان بدانا الاحراءات القانونيه سمعت انه مسح الفيديو بس خلاص سيفناه.

واختتمت الببلاوي: والمستشار القانونى بدا شغله وحسبى الله ونعم الوكيل وبعتذر على عدم الرد على الساده الصحفيين لان ام يعد لدى مااقوله والامر ترك للقانون والقضاء المصرى الشامح وعند الله تجتمع الخصوم.