النهار
الأحد 14 يونيو 2026 07:13 صـ 28 ذو الحجة 1447 هـ
جريدة النهار المصرية رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرأسامة شرشر
ماذا قالت إسرائيل عن الاتفاق المقرر توقيعه خلال ساعات بين أمريكا وإيران؟ رئيس جامعة المنصورة يستقبل وزير الأوقاف خلال مشاركته في مناقشة رسالة ماجستير السجن المشدد 15 عامًا لقاتل رجب ضحية الشهامة في بورسعيد الشباب والرياضة بالإسكندرية تعلن فتح 19 مركز شباب لاستقبال الجمهور لمشاهدة مباريات كأس العالم 2026 عبر شاشات العرض وزير الري يتفقد المشروعات الجاري تنفيذها بشرق الإسكندرية لاستعادة الشواطئ وحمايتها مصرع عامل وإصابة 21 آخرين في انقلاب سيارة ربع نقل بطريق الفيوم – القاهرة الصحراوي محافظ أسيوط: ضبط مادة كيميائية تستخدم لتغيير لون وخواص عصير القصب داخل محل بالقوصية رسميًا.. عاطف الخطيب راعيًا لنادي المنصورة ومشرفًا على الكرة لمدة 3 مواسم الصفقة الخضراء الأوروبية.. تحدٍ أم بوابة جديدة لنمو الصادرات الغذائية المصرية؟ بعد سقوطه داخل بركان.. رحيل سبايدر مان اليمن يهز مواقع التواصل منير الجزايرلي لـ«النهار»: القيادة السياسية بذلت كل ما هو ممكن لدعم الصناعة والاقتصاد المفكر د.مصطفى الفقي عبر أزهر بودكاست:الإمام الطيب كان الأنسب لقيادة المؤسسة في أصعب المراحل

فن

ميار الببلاوي تهاجم بسمة وهبة: «خلاص ارحموني حسبي الله ونعم الوكيل» (تفاصيل)

ميار الببلاوي
ميار الببلاوي

هاجمت الفنانة ميارالببلاوي، الإعلامية بسمة وهبة، وذلك من خلال منشور عبر حسابها الرسمي بموقع التواصل الاجتماعي «فيسبوك».

وكتبت الفنانة المعتزلة ميار الببلاوي: كل الناس عماله تقولى غلطك طلعتى في برنامج بسمه طيب اقسم بالله ماكنت اعرف انها هتكون هجوميه كده اتلجمت مكنتش عارفه ارد خالص وكل إلى كان في دماغى انى الغى الحلقه ليس كل منطوق مقصود انا مطلقتش ١١ مره كان قصدى أن حوزى على طول بيقول عليا الطلاق يا جماعه دا بتاع البطيخ بيحلف يمين طلاق أن البطيخه حمرا يبقى مراته طالق الناس ماسكه على كلمه واحده تستاهلى علشان طلعتى مع بسمه خلاص ارحمونى اعترفت بغلطتى بس انا صحبتى دعتنى لبرنامجها وانا بحب بسمه ومن زمان وصورنا قبل رمضان باسبوعين وانا اقسم بالله عمرى مشفت برنامج العرافه دا قبل كده اللهم حلقه شاكوش ومراته وعارفه بسمه طيبه وبتحبنى فوجئت بالكاركتر إلى كانت متقمصاه في البرنامج كان كل همى احافظ على هدوئى واحترامى للمكان وارد على أي سوال بصراحه علشان المصداقيه انا كنت ضيفه في برنامج متشاف مع مذيعه كبيره على قناتين كبار النهار والمحور.

وأضافت: انا الفلوس فوالله انى اخدت مبلغ لا يذكر وكنت مصممه ارجعه والغى الخلقه واسالو استاذ شريف رئيس تحرير البرنامج ارجوكم كفايه نقض والى حصل في الفيديو الناس إلى بتقول تمثيل ربنا يحسسكم بالقهره وىجع قلب الشريفه الحره المتقيه وبها لما يتقال عليها زانيه من شيخ انا غلط لما قبلت اطلع مع بسمه ويشفعلى جهلى بالبرنامج وطبيعته وغلط انها لما قالتلى ١١مره مفهمتهاش أن حلف بالطلاق فوق الميه مره يعنى ابقى مطلقه ميه مره وبعدين محدش ليه دعوه بحياتى الشخصيه جوزى وابنى وجوازى خط احمر من هنا ورايح والناس إلى بتقولى انتى إلى اتكلمتى وقولتى وعاوزين يرجمونى انا كنت بتسال وبحاوب مش انا إلى فتحت أي كلام وكنت بحاول اتهرب من الاجابه بس بسمه كانت مستميته على الترند من كلامى مكنتش مديانى فرصه نهائى غير إلى اتمنتج.

وتابعت: انا طلعت في برنامج على فضائيات محترمه على قناه كبيره مش طلعت في شقه مشبوهه تعبت كفايه استحلفكم بالله متسبوش إلى عمله والى قاله الشيخ وتمسكوا في غلطه انا معترفه بيها وبحكم شغلى كمذيعه بعرف اسال كويس بس بحد معنديش ملكه الرد ومش هقدر اوعدكم انى لو اتطلبت ضيفه في أي برنامج هوفض لان دا شغلى بس حياتى الشخصيه خط احمر ودا هيكون شرطى انا خدت كل الادويه بس والله من النكد ماقادره انام وكمان بدانا الاحراءات القانونيه سمعت انه مسح الفيديو بس خلاص سيفناه.

واختتمت الببلاوي: والمستشار القانونى بدا شغله وحسبى الله ونعم الوكيل وبعتذر على عدم الرد على الساده الصحفيين لان ام يعد لدى مااقوله والامر ترك للقانون والقضاء المصرى الشامح وعند الله تجتمع الخصوم.