النهار
الأربعاء 11 مارس 2026 08:56 صـ 22 رمضان 1447 هـ
جريدة النهار المصرية رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرأسامة شرشر
إيران تتهم واشنطن وتل أبيب باستهداف التراث الإنساني.. أضرار تطال قصر جهل ستون التاريخي في قلب أصفهان مبادرة ”إحنا قدها” للشباب والرياضة بجنوب سيناء تطلق ندوة بعنوان ”دور المرأة في المجتمع” رئيس جامعة المنوفية يشارك طلاب “من أجل مصر” الإفطار الجماعي ويؤكد: الأنشطة الطلابية تعزز روح الانتماء داخل الجامعة مفتي الجمهورية: يوم فتح مكة هو يوم المرحمة وليس الملحمة الداخلية تكشف حقيقة لافتات الفن مش رسالة في شوارع الإسكندرية وتضبط القائمين على الحملة ”بيضربوهم وموتـ ـوا قطة مريضة”.. بلوجر شهيرة تستغيث من تعنيف القطط في أحد الجراجات بالتزامن مع يوم المرأة العالمي.. اتحاد الألعاب الترفيهية والهلال الأحمر ينظمان البطولة الترفيهية للمتطوعات حوكمة مالية أقوى.. خطة وزارة الإنتاج الحربي لتعظيم العوائد المالية والاستثمارية للشركات التابعة إعادة إحياء عدد من الصناعات العسكرية الهامة.. الإنتاج الحربي في خطوة لتطبيق الحوكمة الشاملة بشراكة صينية.. ”الإنتاج الحربي” و”العربية للتصنيع” يبحثان إنشاء مصنع للسهام والألعاب النارية 3 جنيه للتر.. زيادة أسعار البنزين تشعل غضب المواطنين خبير بترولي لـ«النهار»: مصر تستورد 500 ألف طن سولار شهريًا.. وارتفاع أسعار النفط بسبب إغلاق مضيق هرمز خطر على الاقتصاد

رياضة

كوكا ينشر صورة له مع والده

نشر الدولي المصري أحمد حسن كوكا ، المحترف في صفوف سبورتنج براجا البرتغالي، صورة له مع والده الذي وافته المنية قبل أيام قليلة، وألحق بها تعليقًا أبدى خلاله حزنه الشديد لرحيله.

وعبر حسابه بموقع «فيس بوك»، كتب «كوكا»: «رحل أعز وأغلى وأطيب وأحن وأرجل أب في الدنيا بعد صراع كبير مع المرض، مفيش كلام يقدر يوصف اللي جوايا، أول مره ارجع مصر ولا أشوفك، كنت بتتألم وبتتعذب من الحقن والأدوية وعمرك ما اتكلمت وقولت تعبان، كنت مفروض تعمل العملية من ٧ سنين أول ما اكتشفت المرض، مرضتش تقولنا عشان تجبلنا وتعملنا كل إلى نفسنا فيه، وفعلا عملتلنا كل حاجه، كل حاجه عايزنها لاقيناها، كان نفسك تشوفني من أحسن اللاعيبة في العالم، كان نفسك تشوفني مشرفك ومشرف بلدي، إخواتي كانو بيقولولي لما بجيب جون نفسيتك بتبقي عامله ازاي واد ايه بتبقي فرحان.. أنا بقولك اني هكمل وهفضل لحد ما أحقق حلمك وإني هشرفك وسط أهلك وإن هنفضل بجانب بعض أنا وإخواتي وأمي، وحاجة عن أمي يا بابا انت اخترت أعظم أم في الدنيا، عمرها ما اشتكت وهي بتعملك كل حاجة وانت عيان، فخور اني ابنك فخور أني أقول انا ابن الكابتن طيار حسن محجوب، ربنا يرحمك ويجعل قبرك روضه من رياض الجنه.... اللهم لا اعتراض، إنا لله وإنا اليه اجعون».