النهار
الثلاثاء 24 فبراير 2026 08:40 مـ 7 رمضان 1447 هـ
جريدة النهار المصرية رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرأسامة شرشر
وزير خارجية كوبا: يتعزز التزامنا بالدفاع عن جميع حقوق الإنسان لجميع البشر وحتى في أسوأ السيناريوهات سنصمد القاهرة ثاني الوجهات الاقليمية لطيران الرياض ضمن شبكة الربط الجوي ناصر منسي يقود هجوم الزمالك أمام زد تهنئة مصرية ”بيوم المدافع عن الوطن في روسيا” بحضور محافظىن الإسكندرية والمنيا وقنا والبحر الأحمر عبر الفيديوكونفرانس .. منال عوض تتابع مع شركة سكاتك النرويجية المشروعات الجارية فى مجالات الطاقة... الأزهر يُدين جريمة إحراق مسجدٍ جنوب نابلس بفلسطين ويؤكد: إرهاب صهيوني ممنهج وزير الاتصالات يشهد توقيع شراكة استراتيجية ” بين العربية للعلوم والتكنولوجيا و إي آند مصر” لإنشاء مختبرات متطورة للاتصالات السلكية... إقبال كبير على صلاة التراويح بمسجد عمرو بن العاص وسط أجواء روحانية مميزة تشكيل بيراميدز في مواجهة غزل المحلة بالدوري تشكيل سيراميكا كليوباترا لمواجهة الإسماعيلي وزير الشباب والرياضة يستقبل رئيس الشركة الافريقية لبحث التعاون المشترك اتحاد الطائرة يعلن جدول مباريات ربع نهائي كأس مصر للآنسات

فن

كزبرة: ربنا كان مأخر فرصة التمثيل علشان شايل لي الأحسن

كزبرة
كزبرة

عبر الفنان أحمد بحر الشهير بـ كزبرة، عن سعادته بالنجاح الكبير الذي حققه فيلم الحريفة الذي عرض مؤخرًا في السينمات، ويعد أول عمل له في التمثيل.

وكتب أحمد بحر الشهير بـ كزبرة عبر حسابه بموقع إنستجرام: من صغري كان نفسي آخد فرصة تمثيل وكانت بتتأخر عشان ربنا شايلي الأحسن والأفضل ليا والحمد لله الفرصة جت والحمد لله بتوفيق ربنا الواحد.

وأضاف كزبرة: كنت قدها وأول فيلم ليا بقى من أعلى إيرادات السينما المصرية، والفضل بعد ربنا يرجع للناس اللي دخلت الفيلم، وأنا بشكر كل واحد فيكم من كل قلبي، ويا رب نفضل دايما عند حسن ظنكم وثانيا أنا بشكر أستاذ طارق الجنايني.

واستكمل، طارق الجنايني صاحب الفضل عليا بعد ربنا لأنه شاف فيا موهبة ودعمني من كل قلبه، وتاني حاجة على المخاطرة الكبيرة وثقته في شباب لسه طالعة وأغلبيتهم كان أول مرة يمثل بجد، أنت أفضل وأشطر الناس اللي شوفتها وتستاهل الخير كله وطبعا بشكر أستاذ روؤف السيد المخرج العبقري اللي قدر يطلع من كل واحد فينا أحسن ما عنده ومعاملته لينا وإنه قدر يحتوينا ويثق في موهبتنا.