النهار
الأحد 12 يوليو 2026 02:25 مـ 26 محرّم 1448 هـ
جريدة النهار المصرية رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرأسامة شرشر
إبرام مجدي يحذر من أدوية السمنة المجهولة: الحقن المغشوشة قد تخلو من المادة الفعالة وتشكل خطرًا على المرضى ضبط 908 عبوات مبيدات زراعية محظورة و576 عبوة سلع غذائية بدون فواتير في حملة تموينية بأسيوط محافظ الدقهلية يتفقد أعمال التطوير الجارية بقصر ثقافة المنصورة جامعة المنصورة تعلن فتح باب التقدم للمشاركة في مسابقة SU SONG Cup الدولية للابتكار التكنولوجي – مسار البيريكس (BRICS) دول خليجية تدين الهجمات الإيرانية المتكررة وتصفها بالسلوك المزعزع لأمن المنطقة وزير التموين يترأس اجتماعًا لمتابعة إنتاج السكر وتطوير صناعته وضمان استقرار الأسواق.. ويؤكد الاحتياطي الاستراتيجي من السكر وجميع السلع الأساسية في الحدود... فييرا مرشح لقيادة السنغال بعد رحيل تياو ضبط 10 متهمين لاستغلال الأطفال في التسول بالجيزة.. وإنقاذ 12 حدثًا من الخطر إبرام مجدي: أدوية السمنة الحديثة أحدثت ثورة في العلاج وقللت الحاجة إلى الجراحات ياسر إدريس: تكريم الرئيس للمنتخب أسعد المصريين.. ورسالة بأن الدولة تقف خلف أبطالها ضبط أكثر من 115 ألف مخالفة مرورية خلال 24 ساعة.. وسقوط سائقين متعاطين للمخدرات على الطرق زيادة ملحوظة في استخدام حقن ويجوفي للوقاية من أمراض القلب

فن

غادة عبدالرازق : غادة عبدالرازق: أغلب البرامج استغلوا صراحتي عشان التريند، وطلعوا عليا سمعة وحشة

غادة عبدالرازق
غادة عبدالرازق

أكدت الفنانة غادة عبدالرازق ، علي حرصها الشديد في إيجاباتها خلال لقائاتها التليفزيونية ، في الفترة الحالية ، مؤكدة أنهم استغلوا صراحتها بسبب رغبتهم في تصدر الترند .

وقالت غادة عبدالرازق في تصريحات إذاعية : أغلب البرامج استغلت صراحتي وأنا للأسف مكنتش واخدة بالي ، لأن هو في مصلحته يجيب غادة عبدالرازق ويطلع بيها تريند وانا متسرعة في الرد وصريحة جدا وأتأذيت من ده ، ودلوقتي بقيت باخد بالي جدا ولو روحت برنامج ولقيت أي سؤال مبيعجبنيش علي الهواء بوقفه عند حده وبقوله ده عدم احترافية .

وأضافت : الفانز بتوعي دمهم شربات ومعايا بقالهم سنين ، أنا عندي ناس من 22سنة وحافظين غادة عبدالرازق ، وأنا اللي في قلبي علي لساني ، بس الحمد لله بقيت ماسكة لساني دلوقتي .

كما تحدثت غادة عبدالرازق عن فترة غيابها من الساحة الفنية ، قائلة: شغلاتنا من زمان جدا لما تلاقي حد ناجح أوي ومش عاوز نجاحه يكمل ، هو بينجح بالعناصر اللي حواليه مش لوحده ، أنا مع مخرج وكاتب وكاست وحدوتة أنجح ، فكانوا بيطلعوا عليا سمعة علشان يخوفوا المنتجينً والمخرجين مني ، وكانوا بيعملوا نفس الحكاية مع الممثلين إني بتدخل ، الأعمال اللي أستغلتها أثبتت إني اللي بيقولوه مش حقيقة ، لغاية ما مصر كلها عرفت إن اللي بيقولوه ده مش حقيقة ، لكنه أخد وقت وتعبني جدا .

وعن عام 2023 ، قالت الفنانة غادة عبدالرازق : أنها سعيدة جدا بالإنجازات التي حققتها علي الصعيد المهني والشخصي ، مؤكدة سعادتها بمسلسل ( تلت التلاته ) و ( حدث بالفعل ) ، وإنها عملت فيلم لسة منزلش ولكن رجعت من خلاله للكوميدي ، وعلي المستوي الشخصي كانت سنة كويسة .