النهار
الجمعة 30 يناير 2026 10:09 صـ 11 شعبان 1447 هـ
جريدة النهار المصرية رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرأسامة شرشر
سامح حسين من معرض الكتاب: «قطايف 2» في رمضان و«تحت الطلب» على شاشات العيد زحف قرّاء غير مسبوق: 750 ألف زائر في يوم واحد بمعرض القاهرة الدولي للكتاب «الكتاب» تحسم الجدل: معرض القاهرة الدولي للكتاب مفتوح غدًا والفعاليات مستمرة بلا توقف نواب يطالبون الحكومة بتوضيح أسباب تعطّل تثبيت العمالة المؤقتة بمراكز الشباب بعد منافسة 60 مؤسسة...جامعة الأزهر تفوز بمشروع بحثي لربط التعليم بسوق العمل بين نهار مبهر وليل نابض بالحياة : مراكش ..وجهة سياحية تمزج بين سحر الأسطورة والتراث الشعبي العتيق محافظ الإسكندرية.. إعداد تصميم مروري حضاري ومنسق لموقف الكيلو 21 بالعجمي وتوسعته بعرض 12 مترًا المفروشات غطاء والهيروين البضاعة.. المشدد 6 سنوات لصاحب محل بشبرا الخيمة اقبال المواطنين علي سوق المزارعين بالإسكندرية في الأسبوع (58 ) 7 سنوات سجنًا مشددًا لعاطل شوه شابًا وأفقده بصره بشبرا الخيمة محاولة هروب بالسلاح تنتهي بالحكم.. 7 سنوات مشدد لعامل نسيج بالقليوبية ديروط تكرم شهداء يناير والشرطة في احتفالية وطنية كبرى

رياضة

«رجعت ريما لعادتها القديمة».. رسالة مثيرة من سيد عبدالحفيظ عن مصير الزمالك في الدوري

أزاح سيد عبدالحفيظ، مدير الكرة السابق بالنادي الأهلي، الستار عن شكل نادي الزمالك المتوقع في الموسم الجديد، قبل أن يستهل الفارس الأبيض أولى مبارياته في الدوري المصري الممتاز اليوم.

ويواجه فريق الزمالك نظيره البنك الأهلي في الجولة الأولى من مسابقة الدوري العام مساء اليوم الجمعة في تمام الساعة الثامنة على ملعب السلام.

وقال سيد عبدالحفيظ في تصريحات تليفزيونية عبر شاشة «إم بي سي مصر»: «جوزيه جوميز المدير الفني لنادي الزمالك، في المباريات الفاصلة والمواجهات الحاسمة مميز وبنسبة كبيرة بيكسب، ولكن الحاجات المستمرة لها حسابات مغايرة تمامًا».

وأضاف: «مباريات الدوري أنت بتلعب كل 4 أيام مباراة عايز عدد كبير من اللاعبين، ومحتاج اللي مستوى اللاعب اللي قاعد على دكة البدلاء زي الأساسي عشان موضوع الروتيشن وإراحة اللاعبين، وكمان في مباريات أن بتفتكرها سهلة وبتفاجئ أنها صعبة أثناء المباراة».

وأكمل مدير الكرة السابق بالنادي الأهلي: «كمان بيبقى عندك مباراة وعايز تريح لعيبة في المباراة اللي جاية، وعايز تريح اللعيبة وفي نفس الوقت تاخد الثلاث نقاط وده مش هيتوفرلك أبدًا لأنك لو خسرت ودخلت على مباراة مهمة هتبقى مضغوط، وهنا بنرجع لأهمية أن يبقى معاك قائمة قوية وبديل قوي في بداية الموسم».