النهار
السبت 8 أغسطس 2026 03:15 مـ 23 صفر 1448 هـ
جريدة النهار المصرية رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرأسامة شرشر
وزارة الرياضة تمنع الاتحادات من مشاركة الأندية والشركات دون تراخيص سليمة هآرتس تحذر من سيناريو فيتنام.. قواعد في لبنان واحتلال ممتد دون أفق «لست مالكاً للبيت الأبيض».. القضاء يوجه ضربة قاسية لترامب ويوقف مشروعه الضخم أستاذ علوم سياسية: القضية الفلسطينية تقف أمام اختبار حقيقي والوصول إلى حل الدولتين لا يبدأ فقط من طاولة المفاوضات ليلة ساخنة في قليوب.. حملة أمنية تضرب معاقل الخارجين عن القانون «تنظيم الاتصالات»:عاجل ..”تنظيم الاتصالات”:لا يتحمل المواطن مسؤولية خط محمول مسجل باسمه ولا يخصه اولا يسيطر عليه البرلمان العربي يدين هجمات ميليشيا الحوثي على السعودية واليمن ويؤكد: انتهاك صارخ للقانون الدولي وتهديد مباشر لأمن المنطقة نبيل فهمي يحذر من النهج الإسرائيلي القائم على فرض الأمن بالقوة أحمد موسى قريعي يفوز بجائزة دينق قوج للكتابة التوثيقية في دورتها الأولى أحمد قذاف الدم: اتفاق مكة بداية لتحرك استراتيجي يعزز قدرات الأمة ويعيد إليها الأمل وكيل صحة الفيوم يفاجئ مستشفى الفيوم العام ووحدة الكعابي الجديدة ”شبراخيت وبدر” ضمن أفضل 10 وحدات محلية على مستوى الجمهورية بالدورة الخامسة لجائزة مصر للتميز الحكومي

فن

عزيز الشافعي: كنت اتمنى أغاني شيرين تنزل بطريقة أحسن من كدا

عزيز الشافعي
عزيز الشافعي

علق الملحن عزيز الشافعي، على حذف شركة روتانا للصوتيات والمرئيات لما قامت المطربة شيرين عبد الوهاب بطرحه من أغنيات عبر المنصة.

وقال عزيز الشافعي، في مقطع فيديو عبر حسابه بموقع تبادل الصور والفيديوهات إنستجرام: امبارح نزلت غنوتين من ألحاني لـ شيرين عبد الوهاب، مبسوط جدًا أن الغنوتين دول بالذات نزلوا، ولكن كنت أتمنى أنهم ينزلوا بطريقة أحسن من كده، والناس تشوفهم وتسمعهم على يوتيوب وكل المنصات ونشوف النجاح بالأرقام والتفاعل، شُفنا ده على يوتيوب قبل ما روتانا تقفل الأغاني وعلى تويتر، واللي كان مضايقني إني كنت أتمنى أنهم ينزلوا بطريقة أحسن من كده.

وأضاف،"

أنا عارف شيرين عملت كده ليه، ولغاية آخر لحظة كنا بنتكلم، شيرين وعدت جمهورها أنها هتنزل أغاني، وأصعب حاجة أن الفنان يبقى عايز ينزل ويغني ويشتغل ويتمنع علشان ورق أو وجهات نظر أو مواقف قانونية، معرفش كان إيه اللي المفروض يحصل، أنا بسمع من محامي روتانا كلام محترم ولكن بيقولوا شيرين دفعت 10 مليون جنيه شرط جزائي علشان إخلال بالعقد، ومع كل إخلال بالعقد هتدفع 10 مليون جنيه، يعني الأغنيتين بتوع إمبارح دول هتدفع عليهم 20 مليون جنيه؟ والفلوس دي مش مخصومة من الفلوس اللي خدتها شيرين ولا العقد وقف العقد مستمر وهي مطالبة أنها تقدم أغاني".

واستكمل:" من الناحية التانية محامي شيرين هل أنت ورقك سليم أنك تنزل أغاني؟ وإزاي لو سليم روتانا وقفته؟ روتانا معاها حق ولا لأ، ليه الأمور القانونية دي متنتهيش بشكل واضح، مش معقول اتنين محامين كبار يقولوا كلام عكس بعض، مشكلتنا أننا بنحب شيرين وعندنا شيرين واحدة بس وعايزين نسمعها ونفرح بأغانيها".