النهار
الأحد 22 فبراير 2026 02:09 صـ 5 رمضان 1447 هـ
جريدة النهار المصرية رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرأسامة شرشر
وزراء خارجية مصر والسعودية ودول عربية وإسلامية ومجلس التعاون والجامعة العربية ومنظمة التعاون الإسلامي يعربون عن إدانتهم بشدة وقلقهم البالغ... كيف يرى الإعلام الإسرائيلي موقف أمريكا من الهجوم على إيران؟ «رأس الأفعى»… دراما تستفز الجماعة وتعيد فتح الملفات المغلقة انطلاق الموسم السابع من «أحنا معاك» لاكتشاف مواهب مراكز الشباب في رمضان برعاية وزير الشباب والرياضة الكحلاوي والتهامي وماهر محمود يصدحون بالغناء والإنشاد الديني على ساحة الهناجر مي سليم: رفضت الجواز سنين علشان بنتي… ولسه بتنام جنبي شيرى عادل تتألق في «فن الحرب» اشادات قوية بدورها” كامل يهنئ بوريسينكو بتعيينه نائبًا لوزير الخارجية الروسي محافظ البحيرة تفاجئ معهد دمنهور الطبي: سرعة الحصول على خدمات الطوارىء والاستقبال الاتحاد السكندري يصدر بيان شديد اللهجة ضد أحد اللاعبين السابقين للإساءة إلى الكيان العريق حملات تموينية بمحافظة كفرالشيخ تُسفر عن ضبط العديد من القضايا التموينية «الأزهر» يوضح 44 حكما حول مبطلات الصيام في نهار رمضان

فن

دنيا المصري لـ يارا أحمد: نظرة المجتمع لـ المطلقات اتغيرت.. وهما من أكتر الستات الناجحين

دنيا ويارا
دنيا ويارا

أوضحت الفنانة دنيا المصري، أن نظرة المجتمع لـ المرأة المطلقة تغيرت عن ذي قبل، مؤكدة أن السيدة المطلقة من أكثر السيدات اللاتي حققن نجاحًا على المستوى العملي، بجانب حديثها عن ابنتها وزوجها.

وقالت دنيا المصري، خلال حوارها مع الإعلامية يارا أحمد، في برنامج نجمك مع يارا، المذاع عبر شاشة قناة “هي”: نظرة المجتمع دلوقتي للست المطلقة اتغيرت، وفي ستات كتير مطلقات بشتغلوا ومحققين نجاح، الست دلوقتي تقدر تعمل كل حاجة، والراجل من غير الست ولا حاجة والست من غير الراجل ولا حاجة، الاتنين لازم يكملوا بعض لو في تفاهم، ولكن الست المطلقة تقدر تعمل كل حاجة وهما من أكتر الستات الناجحة.

وتابعت: الستات كلها ضاغطة نفسها حتى أنا، ودي طبيعة الحياة الدنيا دلوقتي صعبة جدًا ومطلوب منك تعملي كل حاجة لولادك وجوزك وتشتغلي وتنجحي، الست شايلة كتير أوي لو جيتي حسبتي الحاجات اللي الست بتعملها هتطلع أكتر من اللي الراجل بيعمله وناجحة فيها.

وعن علاقتها بـ ابنتها، فعلقت دنيا المصري: علاقتي بـ بنتي علاقة غريبة جدًا، أنا عايشة وبنجح علشان هي في حياتي، عايزة أنجح وأطلع بشكل كويس علشان حياة فريدة، هي بنتي وأختي وصاحبتي وربنا يخليها ليا، أنا بعرف أوفق بين الشغل وبنتي لأن هي مالهاش ذنب هي كل حاجة في حياتي.

كما كشفت دنيا المصري، عن رأيها في دخول ابنتها مجال الفن: أنا معنديش مشكلة أنها تطلع ممثلة ولكن تركز في حياتها الأول، بعد كده تختار اللي هي عايزاه دفن، وطبعًا عندها ميول للفن، وهي فنانة وبترسم حلو أوي.

أما عن سبب عدم ظهورها مع زوجها بـ استمرار بمواقع السوشيال ميديا، فعلقت دنيا المصري: هو مبيحبش يبقى متواجد كتير ومبحبيش السوشيال ميديا، بس هو ماشاء الله عليه مونتير شاطر.

كما تحدثت دنيا المصري، عن مشاركتها في مسلسل بيت الرفاعي بطولة الفنان أمير كرارة، في رمضان 2024، قائلة: شخصيتي في مسلسل بيت الرفاعي، استفزتني جدًا لأنها عكسي تمامًا، واتبسطت جدًا بالشغل مع أستاذ أحمد نادر جلال هو مريح في الشغل أوي، وأستاذ أمير كرارة طبعًا الكواليس بتاعته حلوة جدًا.

يذكر أن برنامج نجمك مع يارا يعرض يوم أربعاء من كل أسبوع في تمام الساعة 10 صباحًا، وإعادة يوم الخميس في الساعة 1 بعد منتصف الليل، والبرنامج من إعداد مروة محمد ورانيا عبد اللطيف، على شاشة قناة هي.

موضوعات متعلقة