النهار
الجمعة 7 أغسطس 2026 06:02 مـ 22 صفر 1448 هـ
جريدة النهار المصرية رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرأسامة شرشر
جامعة بني سويف الأهلية تشارك في فعاليات معرض ”أخبار اليوم للتعليم العالي” انتشار الأبراص داخل مستشفى جوستاف روسي يثير غضب المرضى.. ومطالبات عاجلة بالتدخل لحماية الأطفال ومرضى الأورام ترامب يحذر: قد أكون آخر رئيس جمهوري ترامب: زوجتي تقول لي تصرفاتك لا تليق برئيس الكويت تخصص 2.5 مليون دولار لدعم الاستجابة الإنسانية في سوريا وزير الاستثمار يبحث مع وزير التجارة الخارجية الإماراتي فرصًا جديدة للشراكة الاستثمارية والتجارية بين مصر والإمارات مشى في الشارع من غير هدوم.. القبض على مسجل خطر لاتهامه بالتعدى على المارة في السب بالجيزة بترقص بملابس خادشة.. القبض على صانعة محتوى لاتهامها بنشر مقاطع فيديو منافية لقيم المجتمع 6 متهمين بيتاجروا في المخدرات.. الداخلية تضبط قضية غسل أموال من المخدرات بقيمة ربع مليار جنيه مصرع سيدة وإصابة 3 آخرين فى تصادم سيارة بالطريق الصحراوى الغربي بسوهاج أوهموهم بانهم مأموري ضبطية قضائية.. إحالة 13 متهما للجنايات لخطف أصحاب شركة وآخرين وسرقتهم في الإسكندرية وزيرا الأوقاف والتخطيط يبحثان تعزيز التعاون المشترك لدعم جهود التنمية

فن

دنيا المصري لـ يارا أحمد: نظرة المجتمع لـ المطلقات اتغيرت.. وهما من أكتر الستات الناجحين

دنيا ويارا
دنيا ويارا

أوضحت الفنانة دنيا المصري، أن نظرة المجتمع لـ المرأة المطلقة تغيرت عن ذي قبل، مؤكدة أن السيدة المطلقة من أكثر السيدات اللاتي حققن نجاحًا على المستوى العملي، بجانب حديثها عن ابنتها وزوجها.

وقالت دنيا المصري، خلال حوارها مع الإعلامية يارا أحمد، في برنامج نجمك مع يارا، المذاع عبر شاشة قناة “هي”: نظرة المجتمع دلوقتي للست المطلقة اتغيرت، وفي ستات كتير مطلقات بشتغلوا ومحققين نجاح، الست دلوقتي تقدر تعمل كل حاجة، والراجل من غير الست ولا حاجة والست من غير الراجل ولا حاجة، الاتنين لازم يكملوا بعض لو في تفاهم، ولكن الست المطلقة تقدر تعمل كل حاجة وهما من أكتر الستات الناجحة.

وتابعت: الستات كلها ضاغطة نفسها حتى أنا، ودي طبيعة الحياة الدنيا دلوقتي صعبة جدًا ومطلوب منك تعملي كل حاجة لولادك وجوزك وتشتغلي وتنجحي، الست شايلة كتير أوي لو جيتي حسبتي الحاجات اللي الست بتعملها هتطلع أكتر من اللي الراجل بيعمله وناجحة فيها.

وعن علاقتها بـ ابنتها، فعلقت دنيا المصري: علاقتي بـ بنتي علاقة غريبة جدًا، أنا عايشة وبنجح علشان هي في حياتي، عايزة أنجح وأطلع بشكل كويس علشان حياة فريدة، هي بنتي وأختي وصاحبتي وربنا يخليها ليا، أنا بعرف أوفق بين الشغل وبنتي لأن هي مالهاش ذنب هي كل حاجة في حياتي.

كما كشفت دنيا المصري، عن رأيها في دخول ابنتها مجال الفن: أنا معنديش مشكلة أنها تطلع ممثلة ولكن تركز في حياتها الأول، بعد كده تختار اللي هي عايزاه دفن، وطبعًا عندها ميول للفن، وهي فنانة وبترسم حلو أوي.

أما عن سبب عدم ظهورها مع زوجها بـ استمرار بمواقع السوشيال ميديا، فعلقت دنيا المصري: هو مبيحبش يبقى متواجد كتير ومبحبيش السوشيال ميديا، بس هو ماشاء الله عليه مونتير شاطر.

كما تحدثت دنيا المصري، عن مشاركتها في مسلسل بيت الرفاعي بطولة الفنان أمير كرارة، في رمضان 2024، قائلة: شخصيتي في مسلسل بيت الرفاعي، استفزتني جدًا لأنها عكسي تمامًا، واتبسطت جدًا بالشغل مع أستاذ أحمد نادر جلال هو مريح في الشغل أوي، وأستاذ أمير كرارة طبعًا الكواليس بتاعته حلوة جدًا.

يذكر أن برنامج نجمك مع يارا يعرض يوم أربعاء من كل أسبوع في تمام الساعة 10 صباحًا، وإعادة يوم الخميس في الساعة 1 بعد منتصف الليل، والبرنامج من إعداد مروة محمد ورانيا عبد اللطيف، على شاشة قناة هي.

موضوعات متعلقة