مدين لبودكاست ”كاسيت”: محمد فؤاد غير إسمي .. ولحن حبايب ايه مع صوت الهضبة حولها لأغنية عبقرية
حل الملحن مدين ضيفا على أحدث حلقات بودكاست كاسيت من تقديم الكاتب الصحفي مصطفى حمدي، حيث تحدث توما عن أسرار وكواليس في بداية رحلته الموسيقية.
وأكد مدين قائلا : "اتعرفت على الفنان محمد فؤاد عن طريق الموزع الموسيقي عادل عايش اللي سمعه أغنية ليا وقاله دا ولد جديد وأعدت مع فوش وقالي انت بتحب مين".
وأكمل : "خلال الأعدة غنيت لمحمد فؤاد وعجبه صوتي وكان هينتج لي ألبوم واتفاجىء أن اسمي محمد فؤاد زيه وقالي لازم تغير اسمك مينفعش انا وانت يبقى اسمنا واحد".
وتابع: "اسمي كان معروف بين صحابي بـ مدين قولتله دا اسمي مع صحابي وخليت اسمي مدين اللي سمهولي واحد من صحابي وبقوا يندهوا عليا بيه وبقيت معروف بين صحابي اسمي مدين.
وعن كواليس تلحينه أغنية "حبايب ايه" للنجم الكبير عمرو دياب فقال : "لحنت أغنية حبايب إيه للهضبة على طريقة أغاني عبد الحليم حافظ وكان لحن أصيل مع صوت عمرو دياب أصبحت الأغنية عبقرية" .


.jpg)

.png)













.jpeg)


.jpg)



