النهار
الإثنين 22 ديسمبر 2025 07:13 صـ 2 رجب 1447 هـ
جريدة النهار المصرية رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرأسامة شرشر
خلاف على تأجير شقة ميراث يتحول لجريمة قتل.. حبس سائق في الخانكة نهاية سائق حوّل الخصوص لوكر مخدرات.. المشدد 10 سنوات وغرامة مالية شقة ميراث تشعل الدم.. سائق يقتل زوج شقيقته بـ«شومة» في الخانكة بين الحياة والموت.. فريق مستشفى كفر شكر التخصصي ينقذ طفلًا من نزيف قاتل بالمخ استعدادات مكثفة بالقليوبية لنقل مباراة مصر وزيمبابوي داخل مراكز الشباب والأندية الأكاديمية العسكرية المصرية تنظم مراسم استقبال الطلبة الجدد المقبولين بالكليات العسكرية رماية بالذخيرة الحية ومهاجمة أهداف ساحلية في ختام فعاليات التدريب البحرى كليوباترا 2025 القوات المسلحة تمفي أي مزاعم لوثائق بمنح ضباط أي امتيازات بالمخالفة للدستور والقانون رئيس “الأعلى للإعلام” يشارك في مناقشة التوصيات النهائية للجنة التحول الرقمي والذكاء الاصطناعي جابر البغدادي: رؤية الرئيس السيسي تؤكد ريادة مصر في أفريقيا محمد إمام: اختلف مع تصريحات محمد صبحي و”الست” من أهم الأفلام كم مرة حصل نجوم مصر على الحذاء الذهبي في كأس الأمم الأفريقية؟

فن

بالفيديو..روتانا تطرح ”مبهتمش” أولى أغاني المطربة زينة

زينة
زينة

طرحت المطربة الشابة زينة أولى أغانيها من إنتاج روتانا للصوتيات والمرئيات، والتي تحمل اسم "مبهتمش" من كلمات محمد حسن وألحان محمد يحيي وتوزيع ماتركس وميزو .

وتقول كلمات الأغنية : مبهتمش علشان بهتم بتهمش علشان فى جروح مبتلمش، بمين اهتم وانا حالى مبيهمش ومش فارق لا مين ييجى ومين فارق، ما انا اخرتها بتفارق، انا فى رحلة محدش فيها كان فارق حبايب مين يا قلبى اتلم سبولك جرح مش بيلم، ده يكفى من الكتير واحد يكون من قلبه بيك مهتم، حبايب مين يا قلبى اتلم سبولك جرح مش بيلم ده يكفى من الكتير واحد يكون من قلبه بيك مهتم، ما انا اهتميت بناس ياما، انا اهتميت بناس ياما لكن نسيت بنفسى اهتم حياتى لا هى شو ولا عرض، علشان يدخلها طوب الأرض ده بابى لكله كان مفتوح لكن بابى خلاص اترد حياتى لا هى شو ولا عرض، علشان يدخلها طوب الأرض ده بابى لكله كان مفتوح لكن بابى خلاص اترد، فضلت يا قلبى تتحمل فضلت يا قلبى تتحمل، وفى الاخر بيدوك طرد مبهتمش علشان بهتم بتهمش علشان فى جروح مبتلمش بمين اهتم وانا حالى مبيهمش، ومش فارق لا مين ييجى ومين فارق ما انا اخرتها بتفارق، انا فى رحلة محدش فيها كان فارق .

وقالت زينة، في تصريحات صحفية: "بذلنا مجهودًا كبيرًا مع فريق عمل الأغنية، ونتمنى أن يكلل الله مجهودنا بالنجاح"، مبدية سعادتها بالتعاون مع روتانا في أول أغانيها التي تعتبرها مرحلة جديدة في مسيرتها الغنائية، موجهة الشكر لسعيد إمام على دعمه لها خلال تلك الفترة.