النهار
الأربعاء 21 أكتوبر 2026 05:59 صـ 9 جمادى أول 1448 هـ
جريدة النهار المصرية رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرأسامة شرشر
استمرار محاولات انتشال السكان من تحت الأنقاض بالعقار المنهار شرق الإسكندرية انهيار عقار مأهول شرق الإسكندرية.. والحماية المدنية تبحث عن مفقودين تحت الأنقاض. مباحث الإسماعيلية تشن حملة ليلية لضبط الخارجين عن القانون وإزالة الإشغالات بحي ثالث إصابة 4 شباب في تصادم تروسيكل ودراجتين بخاريتين بقرية هوارة عدلان بالفيوم مشاركة فريق إدارة المبادرات الصحية ببني سويف في منتدى مصر 2026 ضبط عامل اعتدى على قريبته بالضرب في كفر الشيخ بسبب خلافات على قطعة أرض أهالي ضحايا حادث أسيوط الغربي يتسلمون الجثامين من مستشفي سنورس المركزي بالفيوم ضبط 53 شيكارة سماد زراعي منتهية الصلاحية بإجمالي 2.6 طن في قلين بكفر الشيخ مكتبة الإسكندرية تحيي ذكرى محمد فوزي بندوة ”أمير البهجة” محافظ بني سويف يطلق مبادرة «بصمة سويفي».. تفاصيل رئيس جامعة المنصورة الأهلية يطلق دوري الجامعة الرياضي 2026 وجوائز 15% خصم من المصروفات للأبطال أولياء أمور بمدرسة الفاروق الإسلامية بالحجاز يشكون من مخاوف تتعلق بسلامة الطلاب.. ما القصة؟

فن

“اللي جاي بتاعنا” مصطفى حجاج يتصدر تريند اليوتيوب

صاصا ومصطفى حجاج
صاصا ومصطفى حجاج

تصدر الفنان مصطفي حجاج تريند اليوتيوب، وذلك بأغنية “اللي جاي بتاعنا”، والذى تعاون في غنائها مطرب المهرجانات عصام صاصا، ضمن أغاني فيلم "الإسكندراني"، بطولة النجم أحمد العوضي والذي انطلقت عروضه في السينمات المختلفة.

تقول كلماتها:امبارح، واه من امبارح، سلام لكل حد سايب فينا حتة، للبايع واللي شاري وسلام يا شدة، للهم واللي عنده دم ورقبته سدة، سلام لكل اللي خلانا كدا النهاردة، قد ما تعرف عد انا شوفت ولسة لسة، فات الكتير قولنا مصير ولسه باقيلنا هسة، ماعييش جمايل لوحدي شايل عايش بحكي قصة، انا كنت ايه وبقيت ف ايه بطولي ياسطي"