النهار
الأحد 25 أكتوبر 2026 09:33 صـ 13 جمادى أول 1448 هـ
جريدة النهار المصرية رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرأسامة شرشر
بالأرقام والتاريخ.. ريال مدريد يتفوق على برشلونة في سجل الكلاسيكو وميسي الهداف الأبرز مواعيد مباريات اليوم الأحد والقنوات الناقلة.. مواجهات قوية في الدوريات الأوروبية والأهلي بالكونفدرالية إخلاء عقار مكون من 5 طوابق بشارع الموناليزا في المحلة بعدسقوط أجزاء منه حشد يتجاوز مرحلة الردع؟ خبراء يشرحون لـ «النهار» دلالات التحركات العسكرية الأميركية تجاه إيران محافظ البحر الأحمر يتابع توقعات سقوط الأمطار على مدن المحافظة مدير تعليم بني سويف يزور الطالب إيهاب أشرف ويطمئن على حالته الصحية مصرع رضيع غرقًا في نهر النيل بقرية كوم البيجا بقنا الحبس 6 أشهر للمتهم بالتعدي على فردي أمن بسلاح أبيض فى التجمع الأول ضبط 3.5 طن من مصنعات الدواجن غير الصالحة ولحوم مجهولة المصدر في القليوبية القهوة تفحمت.. السيطرة على حريق نشب داخل مقهى في قنا بينهم حالتان خطيرتان.. إصابة 4 أشخاص في تصادم موتوسيكلين بقنا 10 معلومات عن منصة «حصين».. كيف توظف دار الإفتاء المصرية الذكاء الاصطناعي في تقديم الفتاوى؟

فن

عمرو مصطفى: أنا عملت أغنية لأم كلثوم وجالي اكتئاب بسببها

عمرو مصطفى
عمرو مصطفى

علق المطرب والملحن عمرو مصطفى على التعدي على حقوق الملكية التي تتم حاليا في مصر وخارجها.

وقال عمرو مصطفى، خلال المؤتمر الصحفي المقام حاليًا لـ جمعية المؤلفين والملحنين، بنقابة الصحفيين: النهاردة إحنا بنعيش الموقف وكلام مصطفى محمود بيتحقق، كل تراثنا دلوقتي للبيع، أنا دلوقتي أغانيا ممنوع تتباع ومبعملش تنازلات لـ حد، وبقالي 4 أو 5 سنين مش هشتغل لـ حد علشان أعرف الموسيقى دي، وزي ما اتحكمت في عقول الناس وعملت بشرة خير، دي كانت دراسة وعلم، مضيفًا: جمعية المؤلفين والملحنين لازم تتحكم في المصنفات الفنية اللي بيعمل المؤلف والملحن تصريح ليها، النهاردة لما نيجي نرجع للتاريخ أم كلثوم ليها نسبة.

وأضاف، عمرو مصطفى:"أنا عملت أغنية لـ أم كلثوم افتكرلك إيه، تخيلت إني كملحن عايز أعمل أغنية لـ أم كلثوم بالذكاء الاصطناعي، فجأة لاقيت هجوم رهيب خلاني قعدت 4 شهور في البيت مكتئب مش مصدق اللي حصل، رغم إن في أغنية تانية فيها إيحاءات جدًا، مسمعتش منتجع طلع اتكلم عنها".