النهار
الإثنين 14 سبتمبر 2026 11:56 صـ 1 ربيع آخر 1448 هـ
جريدة النهار المصرية رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرأسامة شرشر
الزمالك يستأنف تدريباته استعدادًا لمواجهة غزل المحلة ويحسم جدل مستحقات بيزيرا إنارة وطرق ومرافق.. «الإسكان» تسرع تنفيذ «بيت الوطن» في 4 مدن بعد رحيل النحاس وخطاب والشيخ.. 3 مدربين جدد ”على كف عفريت” بالدوري الأهلي يختتم استعداداته لمواجهة أبو قير للأسمدة ويوجه رسالة دعم لعموتة ترتيب الدوري المصري قبل انطلاق الجولة الخامسة مواعيد مباريات اليوم الإثنين 14 سبتمبر 2026 والقنوات الناقلة آلاء لاشين تبدأ تصوير «الساعة 12».. طارق لطفي ورنا رئيس وهيثم زيدان أبطال أضخم أفلام الرعب عاجل.. مصدر يكشف لـ”النهار” تفاصيل واقعة مستشفى الباجور التخصصي: انفجار جهاز UPS ونقل 4 حالات من الرعاية النائب محمد فريد: ارتفاع الأسعار يدفع الأسر إلى الاستدانة لتلبية الاحتياجات الأساسية النائب علاء عبد النبي يطالب بتعديل قانون فصل الموظف المتعاطي عمل ببني سويف تواصل حملاتها التفتيشية على المنشآت لمتابعة الالتزام بقانون العمل ​توسع إقليمي: ACT تستثمر 10 ملايين دولار للتوسع في أفريقيا وآسيا وتدرس الطرح بالبورصة المصرية

توك شو

نوليا: الراجل بتاع الستات مترباش.. وخبير علاقات زوجية يعلق: الأفلام اللي وصلت للراجل أن اللي عنده علاقات كتير أنه أكثر رجولة

نوليا
نوليا

كشف مينا مكرم خبير العلاقات الزوجية، عن سبب الأسباب الأكثر شيوعًا للخلافات بين الأزواج، مؤكدًا أن الخلافات نابعة من النشأة والعائلة.

وقال منيا مكرم خلال حواره فيء برنامج “من غير نفسنة” الذي تقدمه الفنانة انتصار وبدرية طلبة ونوليا، عبر شاشة قناة “هي”: كتير من المشاكل اللي بنتخانق عليها النهاردة سببها حاجات قديمة، ودي بترجع للراجل أو الست في بيت أهله زمان، في الطفولة والتربية، والحاجة اللي شافها اللي بتطلع له القيم اللي هي أعمق نقطة في مخ الإنسان.

وعلقت نوليا على حديث مينا مكرم، قائلًا: طب والراجل بتاع الستات ده فين القيم بتاعته ده مترباش أصلًا.

ليرد مينا مكرم، قائلًا: باباه كان كده والتلفزيون والأفلام وصلت له أن الراجل اللي عنده علاقات كتير أكثر رجولة من الراجل اللي عنده علاقة واحدة، وسواء السينما عربية أو أجنيبة بتوصل ده، والراجل مبيكونش مبسوط لأن الحب هو اللي بيبسط، ودي طفاسة وبيشبع غريزة الصيد عنده، ومعتقدش أنه بيكون بيحب مراته.

وتابع: فكرة العنف في البيت كتير من الولاد بيبقوا رافضين ده في البيت، ولكن في بيوتهم لما بيكبروا بيعملوا الإسقاط ده مرة تانية حتى وهو مش راضي عنه لأن ده اللي اتربى عليه.

وأضاف: من أكتر الحاجات التافهة اللي بتعمل مشاكل دلوقتي في البيوت هي السوشيال ميديا، الناس تبتقى قاعدة متربصة لبعض ودي كارثة.

‎“من غير نفسنة” برنامج نسائي ساخر يقدمه كلا من الفنانة انتصار وبدرية طلبة ونوليا، يعرض يوميًا من السبت إلى الثلاثاء، ويقدم عددًا من القضايا الاجتماعية بطريقته الساخرة والخاصة من خلال استضافة عددًا من الشخصيات المؤثرة على السوشيال ميديا والمشاهير والفنانين لمعرفة آرائهم في تلك القضايا.