النهار
السبت 2 أغسطس 2025 05:17 مـ 7 صفر 1447 هـ
جريدة النهار المصرية رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرأسامة شرشر
منتخب شابات الكرة الطائرة يصل إلى الكاميرون للمشاركة في بطولة الأمم الإفريقية كومباني يعلن تشكيل بايرن ميونخ لمواجهة ليون وديًا استعدادًا للموسم الجديد مش هسكت عن حقي.. رحمة حسن تهدد بالشكوى بعد إصابتها بالصلع الزمالك يعلن التعاقد مع الكرواتية ماتيا ماجدتش لتدعيم فريق الطائرة الي محتاجة حاجة من المرور يكلمني.. وزارة الداخلية تضبط المتهمة بالادعاء باستخراج رخص مرور للمواطنين.. تفاصيل التحقيق مع ”سوزى الأردنية” بعد ضبطها بالقاهرة الجديدة بتهمة نشر فيديوهات مخلة للحياء إطلاق التقرير الوطني الثاني لمتابعة الخطة الحضرية الجديدة.. مصر تسرّع خطى التحول العمراني وفق رؤية 2030 الإسكان تعقد اجتماعا مع الشركات العاملة بمشروع ”صواري” بالإسكندرية وفاء عامر تنفى خبر القبض وسفرها للخارج وتؤكد متابعتها للتحقيقات وثقتها بنزاهة القضاء صور.. بعثة منتخب السلة الأولمبي في البحرين تشارك في انتخابات مجلس الشيوخ تجارة وتعاطى المخدرات.. تقود عامل للسجن المؤبد وغرامة مالية بقليوب بحجة حل خلافات.. المشدد 15 عام لعاطلين لاستدراجهم شخص وتعذيبه وهتك عرضه وتصويره بالخصوص

توك شو

نوليا: الراجل بتاع الستات مترباش.. وخبير علاقات زوجية يعلق: الأفلام اللي وصلت للراجل أن اللي عنده علاقات كتير أنه أكثر رجولة

نوليا
نوليا

كشف مينا مكرم خبير العلاقات الزوجية، عن سبب الأسباب الأكثر شيوعًا للخلافات بين الأزواج، مؤكدًا أن الخلافات نابعة من النشأة والعائلة.

وقال منيا مكرم خلال حواره فيء برنامج “من غير نفسنة” الذي تقدمه الفنانة انتصار وبدرية طلبة ونوليا، عبر شاشة قناة “هي”: كتير من المشاكل اللي بنتخانق عليها النهاردة سببها حاجات قديمة، ودي بترجع للراجل أو الست في بيت أهله زمان، في الطفولة والتربية، والحاجة اللي شافها اللي بتطلع له القيم اللي هي أعمق نقطة في مخ الإنسان.

وعلقت نوليا على حديث مينا مكرم، قائلًا: طب والراجل بتاع الستات ده فين القيم بتاعته ده مترباش أصلًا.

ليرد مينا مكرم، قائلًا: باباه كان كده والتلفزيون والأفلام وصلت له أن الراجل اللي عنده علاقات كتير أكثر رجولة من الراجل اللي عنده علاقة واحدة، وسواء السينما عربية أو أجنيبة بتوصل ده، والراجل مبيكونش مبسوط لأن الحب هو اللي بيبسط، ودي طفاسة وبيشبع غريزة الصيد عنده، ومعتقدش أنه بيكون بيحب مراته.

وتابع: فكرة العنف في البيت كتير من الولاد بيبقوا رافضين ده في البيت، ولكن في بيوتهم لما بيكبروا بيعملوا الإسقاط ده مرة تانية حتى وهو مش راضي عنه لأن ده اللي اتربى عليه.

وأضاف: من أكتر الحاجات التافهة اللي بتعمل مشاكل دلوقتي في البيوت هي السوشيال ميديا، الناس تبتقى قاعدة متربصة لبعض ودي كارثة.

‎“من غير نفسنة” برنامج نسائي ساخر يقدمه كلا من الفنانة انتصار وبدرية طلبة ونوليا، يعرض يوميًا من السبت إلى الثلاثاء، ويقدم عددًا من القضايا الاجتماعية بطريقته الساخرة والخاصة من خلال استضافة عددًا من الشخصيات المؤثرة على السوشيال ميديا والمشاهير والفنانين لمعرفة آرائهم في تلك القضايا.