النهار
السبت 8 نوفمبر 2025 05:57 مـ 17 جمادى أول 1447 هـ
جريدة النهار المصرية رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرأسامة شرشر
أرضك للتطوير العقاري تقترب من التوسع بشرق القاهرة بمشروع سكني وتجاري جديد أبطال جامعة كفر الشيخ يتألقون في ملتقى جامعة سمنود التكنولوجية الرياضي الفني مصرع طالب أثناء لهوه مع أصدقائه في الرياح التوفيقي ببنها أحتفاءا بمشوارها الفنى .. الموسيقى والغناء العربي تحيي حفلا غنائيا لروائع ليلي مراد بأوبرا الأسكندرية الخميس 170 ألف مستفيد من خدمة صرف المعاشات من البريد خلال 2025 أسعار النفط العالمية تتراجع للأسبوع الثاني.. وتداعيات محتملة على البترول المصري في المرحلة المقبلة ياسر إدريس يفوز بعضوية المكتب التنفيذي للجان الأولمبية العربية للمرة الثانية مصر تصدر شحنة جديدة من الغاز المسال إلى اليونان من مجمع إدكو رئيس جامعة حلوان يهنئ أعضاء اللجنة العلمية الأولمبية...ويؤكد: نموذج يحتذى به في التميز المجلس القومي للمرأة يعلن أسماء المشروعات الفائزة في برنامج الحاضنة الابتكارية لريادة الأعمال الاجتماعية للقضاء على ختان الإناث بمحافظة الأقصر الداخلية تضبط 21 من أصحاب ومديري شركات غير مرخصة للنصب على المواطنين بزعم تسفيرهم للعمل بالخارج بالبحيرة تأجيل دعوى حظر صفحات فدوى مواهب إلى 21 فبراير لاستكمال المستندات وبيان الأعلى للإعلام

فن

نصائح ورسائل تحفيزية من تامر حسني لجمهوره.. تعرف عليها

أعلن النجم تامر حسني عن طريقة جديدة للتواصل مع جمهوره عبر مواقع التواصل الاجتماعي.

ونشر تامر حسني عبر حساباته الرسمية على مواقع التواصل الاجتماعي صورة له حملت رسالة إلى جمهوره قال فيها: "إحنا في زمن لو احتجت فيه إيد تدفيك، ابقى أمسك إيدك التانية، إحنا في زمن يلا نفسي، عشان كده معندناش حل غير إن كل واحد فينا ينجح".

وأضاف موضحا الهدف من الطريقة الجديدة لتواصله مع متابعيه: "ان شاء الله كل كام يوم هاجي على بالليل كدا نتناقش في موضوع من خلال مشواري و تجربتي في الحياه ، جايز تستفيدوا منه حاجه و جايز يكون في كتير منكوا هيكون كلامي بمثابة اشاره تشجعهم كانوا.. من خلال خبرتي النجاح بيقوي و يجعل كل من حولك يهتم بك و العكس صحيح و اعني بالنجاح النجاح الانساني في علاقاتك بربنا و الناس .. النجاح المهني و تحقيق ذاتك و طموحك و تحديك لكل الصعاب و تخطيك لكل محنة زي ما عملوا كتير قبلك و ظروفهم كانت اصعب منك و وصلوا لاكبر من احلامهم".

وتابع: "أمانه عليكم محدش يكتبلي عاش و هو دا و تقبر قلبي، انا عايز افتح باب نقاش حقيقي يخليكوا تاخدوا قرارات مهمه في حياتكم او تتشجعوا و تتحمسوا لخطوات ايجابيه. اتكلموا و قولوا اللي جواكم، تفريغ احاسيسكم هنا و اي اسأله جواكم او اي مواقف او حكايات لما تتقال هنا هتبقى اول خطوه للصح، عشان هتتولّد طاقه كبيره للخير شاهد عليها ربنا ف هتكون خير اوي لينا ان شاء الله".