النهار
الإثنين 15 يونيو 2026 10:12 صـ 29 ذو الحجة 1447 هـ
جريدة النهار المصرية رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرأسامة شرشر
ياسين عياري.. حين انتصرت الجذور على فرحة الهدف ما هي بنود الاتفاق الأخير بين أمريكا وإيران؟.. مفاجآت مدوية محافظ البنك المركزي المصري ووزير التعليم العالي والبحث العلمي يفتتحان عددًا من المشروعات والوحدات الطبية بالمعهد القومي للأورام بعد تطويرها بدعم من... ”آل الشيخ” يصدر قرارًا بإنشاء وحدات للدعوة الرقمية في فروع الوزارة بمناطق المملكة رئيس جهاز العلمين الجديدة يتفقد تشغيل أولى محطات الشحن فائق السرعة للسيارات الكهربائية بالمدينة ” النهار” رفقة رحلة العودة ..انطلاق رحلة قطار العودة الى الخرطوم من محطة رمسيس بالقاهرة وعلى متنه 1200 سوداني يحملون... 16 يونيو.. أولى جلسات محاكمة صاحبة كافيه بتهمة تنظيم حفل لكروان مشاكل بدون تراخيص في العيد الوطني الروسي.. ندوة وسائل التواصل الاجتماعي وشيطنة روسيا رئيس جهاز العلمين الجديدة يتفقد زون (3) بالحي اللاتيني ويوجه بسرعة إنهاء الأعمال القائم بأعمال روسيا والملحق العسكري يزوران الفرقاطة الروسية ”الأدميرال كاساتونوف” في الإسكندرية المشيخة العامة للطرق الصوفية تُصدر قرارًا بتعيين 11 شيخ طريقة الجازولي يهنئ الرئيس ومؤسسات الدولة والشعب المصري والأمتين العربية والإسلامية بحلول العام الهجري الجديد

ثقافة

فيفى عبده: ”أصدقائى الرجالة اكتر من الستات.. واتعلمت إن الدنيا ملهاش أمان”

حلت الفنانة فيفي عبده، ضيفة في برنامج "السيرة" تقديم الإعلامية وفاء الكيلانى، والمذاع على قناة Dmc، وتحدثت فيفي عبده خلال الجزء الثانى من حلقتها عن مواقف فى حياتها قائلة: "حصلى موقف غريب جدا، أنا لما كان بيجيلى فلوس بحطها في شنطة فوق الدولاب، وفى حد لبنانى اشتغلت عنده قالى ما تحطى فلوسك في البنك، فروحت اجيبهم لقيت الفار واكل الفلوس كلها، وقعدت ألطم وأعيط وقتها".

وأضافت فيفي عبده: فرقتى كانت 150 رجل وكنت بعتبرهم أسرتى الكبيرة وكلهم لازم ياخدوا حقهم ولو حد عنده ظروف لازم أقف جنبه، وأنا باخد حقى وأنا على المسرح من أي حد، فمثلا في مرة كنت برقص في حفل، ولقيت واحد مدور الكرسى ومدينى ضهره، ومش بيتفرج عليا، وبعد أول رقصة ملقتهوش بص فمسكت الميكرفون وقلتله أنا عاوزة أقولك إن في رقاصة اسمها فيفى عبده بترقص هو أنت كنت رايح عمر مكرم، وأنا جيبتك هنا، فاتحرج ولف الكرسى واتفرج".

وتابعت فيفي عبده: "اصدقائى رجالة أكتر من ستات لأن الستات ممكن يكون في نفسنه منها، ومبحبش حد ياكل في بيتى ويخونى، ولو في قايمة من 5 راقصات شرقية في تاريخ مصر هاكون من ضمنهم لأن ليا لون مميز".

واستكملت فيفي عبده: "تحية كاريوكا، علمتنا الإخلاص في الشغل، وهى انسانة جميلة جدا وكانت بتختم القرآن، وكانت بتشترى عجل هي واصحابها ويدبحوها ويوزعوه في السيدة زينب والحسين، ودفنة سامية جمال علمتنى أن مفيش حد حواليا وإن الدنيا ملهاش امان، لأن في وقت الدفن بالمقابر كنا 4 بس، مع انها كانت ست كويسة جدا وكان عندها كرامة، واتعلمت منهم انى أكون ذكية وجدعة".