النهار
السبت 2 أغسطس 2025 01:35 صـ 6 صفر 1447 هـ
جريدة النهار المصرية رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرأسامة شرشر
ندى راشد ”نصف النجاح” في كواليس تفوق هاجر حسان الأولى على الثانوية الأزهرية «شرشر» يهنئ المهندس وليد حجاج والمستشار أسامة بده بزفاف المهندس مهند والدكتورة روان إنفراد.. مدير أمن القليوبية يعتمد الحركة الداخلية لمأمورى الأقسام والمراكز نجاح عمليتي زراعة قرنية لشاب وسيدة في مركز طب وجراحة العيون بكفر الشيخ ضبط سمسار بالغربية ظهر بصور متداولة حاملاً أسلحة نارية العثور على جثة الطالب عمار العدل” بعد غرقه في بحر أبو علي بالمحلة ”فضائل مصر في القرآن”.. محور ندوة ل ”أوقاف الغربية” بمسجد السيد البدوي ضمن مبادرة ”صحح مفاهيمك” مصرع فتاة وخطيبها واثنين آخرين في حادث مروع بكفر الشيخ غرامات فورية وفسخ التعاقد مع أي تجاوزات من مستأجرين الشواطىء بالإسكندرية امين امانة ”شئون المصريين بالخارج” :رؤية جديدة لدعم الصادرات الزراعية بجنوب سيناء .. و نقترح منطقة حرة بشرم الشيخ بداية حياة.. فريق مستشفى 30 يونيو ينقذ وتين بعد ولادة حرجة بوزن 1 كجم أحياء الإسكندرية تشن حملات علي بازار ومخابز لضبط الأسواق

فن

عبد الباسط حمودة فى رسالة لـ عمر كمال وبيكا: بلاش تفضحوا بعض.. الناس بتضحك عليكم

وجه المطرب الشعبي عبد الباسط حمودة رسالة ونصيحة لكل من مطربي المهرجانات عمر كمال وحمو بيكا بعد خلافهما عبر مواقع التواصل الإجتماعي، قائلا: "حمو بيكا وعمرو كمال طالعين يتخانقوا ويتكملوا على بعض ومين مدانيش فلوس.. الناس بتضحك عليكم انتوا بتقولوا بنكسب قد إيه متجيش حاجة في مكاسبنا انتوا معشتوش مكسب أحمد عدوية وكتكوت الأمير، الفلوس كانت بتتكنس من وراهم بالمقشة.. الفن عمره ما كان كده".

عبد الباسط حمودةعبد الباسط حمودة

وقال عبد الباسط، في فيديو عبر حسابه بموقع "فيس بوك" :"إحنا جيل زمان كنا بنتعامل كويس مع بعض بلاش تشردوا لبعض.. أصل أنتو بتعملوا إيه يعنى مبتغنوش من النوت، انتوا أكلتوا عيش وملح مع بعض حتى لو مكلتوش بلاش تفضحوا بعض.. انتوا بتاكلوا عيش ولازم تكونوا محترمين وأصدقاء حتى لما يكون في زمان اختلاف ما بينا جيلنا كان بيبقي في احترام لأن مسير الأيام بتقابلنا".

وتابع: "انتو في بقكم معلقة دهب ما شقيتوش ولا اشتغلتوا في موالد، وأنت يا عمر يا كمال أول ما جيتلي عملت معاك فيديو عديت، ولا قولتلي سلام ولا قولتلي ألو، لا سؤالك يفيدني ولا كلامك يفيدني، لأن كل واحد معروف هو مين، لكن شاكوش كان بيكلمني من الإمارات كل يوم عايز إيه يابا وعايز إيه يا خال أجيبلك إيه، ومحمود الليثي في أي حتة بيوطي على إيدي يبوسها".

وأضاف "عموما خليكم مؤدبين واسمعوا الكلام إيه اللي بتقولوه على الهوا ده وعربيات إيه وكلام إيه، وملحن إيه اللي بيقول أنا ملحن ده دلوقتي الأغنية بتتلحن في دقيقتين"، واختتم حديثه، "حمو بيكا مبيغنيش بس ربنا كارمه مديله الحتة اللي ياكل منها عيش.. ماتسمعوش لحد لو مختلفين مع بعض يبقى كل واحد في حاله".