النهار
الجمعة 1 أغسطس 2025 09:02 مـ 6 صفر 1447 هـ
جريدة النهار المصرية رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرأسامة شرشر
الزمالك يخسر 3-1 من بروكسي في ختام المباريات الودية استعدادًا للدوري رئيس البرلمان العربي يطالب السويد باستئناف تمويلها لمنظمة الأونروا ضبط 13 طن مواد غذائية غير صالحة للاستهلاك الآدمي بمخزن غير مرخص بطوخ المهندس أحمد فراج يفوز بتمثيل جامعة طنطا في صندوق تحسين أحوال العاملين بالجامعات طب البشري بالأكاديمية تستوفي معايير المجلس الصحي البريطاني بما يتيح للخريجين مزاولة المهنة ببريطانيا. محافظ البحر الأحمر يوجه برفع جاهزية المقار الانتخابية ”كن أنت الخيار الأول”.. ندوة لشباب الغربية تفتح آفاق التميز المهني جامعة المنوفية توقع الكشف الطبي المجاني على”٥٣٠” مواطن في القافلة الطبية بكفر سنجلف وتقدم ندوات توعوية لأهالي القرية رابطة الأندية المحترفة تحدد موعد انطلاق مسابقة الدوري الممتاز وفريقين المباراة الافتتاحية لافروف: لا يمكن السماح بمواجهة عسكرية مباشرة بين الولايات المتحدة وروسيا دياز يرد على رسالة وداع صلاح له.. ماذا قال له؟ بحضور تامر عبدالمنعم.. تسليم شهادات تخرج مشروع ”ابدأ حلمك .. السينما بين إيديك”

تقارير ومتابعات

نصائح نشطاء فيسبوك لنجاح مليونية مقاطعة شركات المحمول

 

 

قدم نشطاء موقع التواصل الاجتماعي "فيسبوك"، عددا من النصائح لنجاح مليونية مقاطعة شركات المحمول المقررة مساء اليوم، احتجاجا على سوء الخدمات.

 

قال محمد راغب: "يا جماعة لازم نشيل الشريحة من 5 لحد 10 مساء، يعني مانكتفيش بس بقفل الموبايل، للأسباب كالتالي:

- المقاطعة بكل بساطة مش إنك تقفل موبايلك، المقاطعة يعني إنك تفك موبايلك وتشيل الشريحة من الموبايل أصلا، عارفين ليه عشان ميكونش في أي ربط بين Sim والبرج اللي بيبعتلها الإرسال، عشان حتى لو إنت تليفونك مقفول صدقني كدا كدا الشريحة مرتبطة بأقرب برج بيبعتلها إرسال.

 

- المقاطعة بكل معانيها تكمن في الشيء ده إنك تشيل الشريحة وبكده إنت بتقلل rate الأساسي في شركة المحمول اللي إنت تابع ليها، وبتهز موقع الشركة في السوق المالي.

 

- لو حد قالي: ما انت كدا بتضر الورقة المالية بتاعتها في البورصة المصرية وبتدمر اقتصاد بلدك، أرجع أقوله: لا هما اللي اضطرونا إننا نفكر التفكير ده.