النهار
الخميس 5 نوفمبر 2026 01:39 صـ 23 جمادى أول 1448 هـ
جريدة النهار المصرية رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرأسامة شرشر
متحدث الحكومة: بدء تطبيق منظومة الدعم النقدي تجريبيًا بمحافظة البحيرة اعتبارًا من يناير المقبل بورسعيد تستضيف انطلاق كأس العرب لكرة القدم الشاطئية.. 4 مواجهات في ضربة البداية ومصر تواجه السعودية 13 مصابًا بينهم 9 سيدات.. ننشر أسماء مصابي حادث انقلاب ميكروباص في قنا خلال عودتهما للمنزل.. إصابة سيدتين إثر حادث انقلاب سيارة ملاكي في قنا برنت يكسر حاجز 100 دولار والخام الأمريكي يهبط 8.3% بعد انتخابات أمريكا من الطعون إلى صراع السلطة.. لماذا دخلت إسرائيل أزمة بعد الانتخابات؟ أرقام ترد على ”الكاف”.. ماذا قدم محمد صلاح في 2026؟ هيثم نحلة: منتخب لبنان للكرة الشاطئية يشارك الأشقاء العرب التجمع العربي ويستعد لبطولة آسيا في تايلاند محمد حسين رئيس كرة القدم الشاطئية الليبية: نحاول تجديد المنتخب ونعمل على تطوير المنظومة إصابة سيدتين في انقلاب سيارة ملاكي بمدخل قرية المراشدة بقنا إصابة 13 شخصًا إثر حادث انقلاب سيارة ميكروباص في قنا منتخب مصر مواليد 2010 يواصل استعداداته لتصفيات شمال أفريقيا في تونس

فن

كزبرة يرد على تهكم محمد رمضان عليه

كزبرة
كزبرة

رد مؤدي المهرجانات كزبرة على الحرب الكلامية التي بدأت بينه وبين محمد رمضان، بعد تهكم الأخير عليه، بقوله "إحنا مش في محل عطارة عشان أرد عليه".

وقال كزبرة، من خلال ستوري عبر حسابه بموقع تبادل الصور والفيديوهات، انستجرام، " والله يا جماعة الكلام دا نفسي أقوله من بدري.. مش عارف لية كل لما أنجح في ناس بتحاول تطلع صورتي وحشة.. أنا بجد نفسيًا مبقتش قادر وبقالي فترة كبيرة كل لما أعمل حاجة حلوة مبقتش عارف أتبسط بيها ونفسيًا مش أحسن حاجة وربنا اللي عالم".

واستكمل:" الواحد كل اللي يهمه إنه يقدم حاجة تعجبكم وتسعدكم بس في ناس بتتعامل مع اللي بيقدم حاجة كوميدية على إنه تافه مش موهوب والواحد عشان بيتعامل بطبيعته ومش بيتصنع بتحاولوا تشوفوا إزاي تطلعوا فيه عيب قدام جمهوره وإخواته اللي بيحبوه".

وأوضح:" بيتنسبلي كلام ما قولتهوش أو يتقلل مني بحاجات قديمة عملتها وأحيانًٍا بتوصل للتريقة علي اسمي بمجرد ما بعمل حاجة حلوة وتعجبهم.. أنا مش عارف ليه وده السبب اللي بيخلي إنسان طيب أول ما ينجح يتحول لإنسان عنده نقص وعنده حرب مع كل اللي حواليه زي ناس كتير نجحت وبقوا يتعاملوا بنرجسية عشان يعرفوا يتعاملوا مع الواقع، فأنا يا جماعة مش عايز أوصل للمرحلة دي أنا عايز أكون إنسان طيب وفي حالي".

واختتم كلامه قائلا:" شكرًا لكل واحد بيدعمني من قلبه أو أي حد بيحب اللي بقدمه أو بينتقده بأسلوب كويس".