النهار
الثلاثاء 23 يونيو 2026 05:05 مـ 7 محرّم 1448 هـ
جريدة النهار المصرية رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرأسامة شرشر
مصر تفوز باستضافة كأس العالم الإفريقية للكورف بول الشاطئية نوبو يزور «أوجامي» برأس الحكمة.. ويشيد برؤية سوديك في تقديم تجربة عالمية على شواطئ المتوسط مكالمة احتيالية.. تقود لسقوط نصاب محترف في قبضة الأمن موعد النظر فى استئناف الزمالك على قرار الإيقاف التأديبى غدًا.. دراما ”الأعلى للإعلام” تجتمع لتقييم مسلسلات ما بعد الموسم الرمضاني التعليم تعلن عن تقرير غرفة العمليات ثانى أيام امتحانات الثانوية العامة شيخ الأزهر والمفوض السامي للأمم المتحدة لشؤون اللاجئين يبحثان تعزيز التعاون لدعم حقوق اللاجئين والنازحين خلاف على الأجرة يتحول إلى اشتباك دموي.. وإصابة طفلة في بني سويف وزير الاستثمار يقود حوارًا موسعًا مع أعضاء جمعية الاستثمار المباشر بمشاركة 50 مؤسسة الخميس 2 يوليو إجازة رسمية بمناسبة ذكرى ثورة 30 يونيو لحظات رعب لمعلمي بني سويف.. انفجار إطار أتوبيس أثناء التوجه للجان الثانوية العامة سلسلة مقاهي بنيويورك ترفض دخول النائب أمريكي مؤيد لإسرائيل.. ماذا حدث؟

فن

كزبرة يرد على تهكم محمد رمضان عليه

كزبرة
كزبرة

رد مؤدي المهرجانات كزبرة على الحرب الكلامية التي بدأت بينه وبين محمد رمضان، بعد تهكم الأخير عليه، بقوله "إحنا مش في محل عطارة عشان أرد عليه".

وقال كزبرة، من خلال ستوري عبر حسابه بموقع تبادل الصور والفيديوهات، انستجرام، " والله يا جماعة الكلام دا نفسي أقوله من بدري.. مش عارف لية كل لما أنجح في ناس بتحاول تطلع صورتي وحشة.. أنا بجد نفسيًا مبقتش قادر وبقالي فترة كبيرة كل لما أعمل حاجة حلوة مبقتش عارف أتبسط بيها ونفسيًا مش أحسن حاجة وربنا اللي عالم".

واستكمل:" الواحد كل اللي يهمه إنه يقدم حاجة تعجبكم وتسعدكم بس في ناس بتتعامل مع اللي بيقدم حاجة كوميدية على إنه تافه مش موهوب والواحد عشان بيتعامل بطبيعته ومش بيتصنع بتحاولوا تشوفوا إزاي تطلعوا فيه عيب قدام جمهوره وإخواته اللي بيحبوه".

وأوضح:" بيتنسبلي كلام ما قولتهوش أو يتقلل مني بحاجات قديمة عملتها وأحيانًٍا بتوصل للتريقة علي اسمي بمجرد ما بعمل حاجة حلوة وتعجبهم.. أنا مش عارف ليه وده السبب اللي بيخلي إنسان طيب أول ما ينجح يتحول لإنسان عنده نقص وعنده حرب مع كل اللي حواليه زي ناس كتير نجحت وبقوا يتعاملوا بنرجسية عشان يعرفوا يتعاملوا مع الواقع، فأنا يا جماعة مش عايز أوصل للمرحلة دي أنا عايز أكون إنسان طيب وفي حالي".

واختتم كلامه قائلا:" شكرًا لكل واحد بيدعمني من قلبه أو أي حد بيحب اللي بقدمه أو بينتقده بأسلوب كويس".