النهار
الثلاثاء 31 مارس 2026 02:42 صـ 12 شوال 1447 هـ
جريدة النهار المصرية رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرأسامة شرشر
محمد مصيلحي يشيد بقرار وزير النقل”: استثناء النقل البحري من ”الأون لاين” ليحول الموانئ إلى ”خلية نحل” خلال زيارته لمركز طامية.. محافظ الفيوم يواصل جولاته الميدانية الليلية لمتابعة الالتزام بمواعيد الغلق الجديدة سفير مصر في الرباط يستقبل” المخرج المغربي” جمال سويسي قبل تكريمه بمهرجان الأقصر للسينما الأفريقية وزراء خارجية مصر والسعودية وعدد من الدول العربية والإسلامية يدينون ويرفضون بأشد العبارات القيود المستمرّة التي تفرضها إسرائيل على حرية العبادة... عاجل ... رئيس البرلمان العربي يدين إقرار كنيست كيان الاحتلال لقانون إعدام الأسرى ويعتبرها جريمة إبادة ممنهجة مفتي الجمهورية يشهد احتفال إذاعة القرآن الكريم بمرور 62 عامًا على إنشائها بوابة جديدة للإبتكار.. تعاون موسع بين جامعة بنها والقومي للبحوث حجر أنهى براءة طفل.. السجن 5 سنوات لعاطل شوه عين صغير بقليوب المؤبد ونصف مليون غرامة.. نهاية تاجر الهيروين في قليوب حكم رادع.. المشدد 10 سنوات لطالب ونجل عمه تسببا في عاهة مستديمة لشاب بالعبور بترومنت تستهل مشاركتها بقوة في «إيجبس 2026» وتستعرض حلولها المتكاملة لقطاع الطاقة زهير عمار مستشار علميا للمجمع العلمي العربي لعلوم الرياضة

فن

كزبرة يرد على تهكم محمد رمضان عليه

كزبرة
كزبرة

رد مؤدي المهرجانات كزبرة على الحرب الكلامية التي بدأت بينه وبين محمد رمضان، بعد تهكم الأخير عليه، بقوله "إحنا مش في محل عطارة عشان أرد عليه".

وقال كزبرة، من خلال ستوري عبر حسابه بموقع تبادل الصور والفيديوهات، انستجرام، " والله يا جماعة الكلام دا نفسي أقوله من بدري.. مش عارف لية كل لما أنجح في ناس بتحاول تطلع صورتي وحشة.. أنا بجد نفسيًا مبقتش قادر وبقالي فترة كبيرة كل لما أعمل حاجة حلوة مبقتش عارف أتبسط بيها ونفسيًا مش أحسن حاجة وربنا اللي عالم".

واستكمل:" الواحد كل اللي يهمه إنه يقدم حاجة تعجبكم وتسعدكم بس في ناس بتتعامل مع اللي بيقدم حاجة كوميدية على إنه تافه مش موهوب والواحد عشان بيتعامل بطبيعته ومش بيتصنع بتحاولوا تشوفوا إزاي تطلعوا فيه عيب قدام جمهوره وإخواته اللي بيحبوه".

وأوضح:" بيتنسبلي كلام ما قولتهوش أو يتقلل مني بحاجات قديمة عملتها وأحيانًٍا بتوصل للتريقة علي اسمي بمجرد ما بعمل حاجة حلوة وتعجبهم.. أنا مش عارف ليه وده السبب اللي بيخلي إنسان طيب أول ما ينجح يتحول لإنسان عنده نقص وعنده حرب مع كل اللي حواليه زي ناس كتير نجحت وبقوا يتعاملوا بنرجسية عشان يعرفوا يتعاملوا مع الواقع، فأنا يا جماعة مش عايز أوصل للمرحلة دي أنا عايز أكون إنسان طيب وفي حالي".

واختتم كلامه قائلا:" شكرًا لكل واحد بيدعمني من قلبه أو أي حد بيحب اللي بقدمه أو بينتقده بأسلوب كويس".