النهار
الجمعة 4 سبتمبر 2026 08:58 مـ 21 ربيع أول 1448 هـ
جريدة النهار المصرية رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرأسامة شرشر
إعفاءات بالمليارات ومعلمون غير مؤهلين.. أزمة التعليم الحريدي تفجر جدلاً في إسرائيل رهان الـ 61 مقعداً.. لماذا يخشى نتنياهو السقوط في فخ الأحزاب الصغرى؟ بين تمويل المدارس والتجنيد.. أزمة الحريديم تحاصر اقتصاد الاحتلال وجيشه الصراع الأمريكي-الإيراني.. أطماع الأمس تتجدد وفخ «المستنقع» يكبل ترامب ونتنياهو ضبط 1350 عبوة أدوية ولقاحات بيطرية غير مرخصة ومنتهية الصلاحية بالبحيرة مصرع شخص وإصابة آخر إثر حادث انقلاب توك توك في قنا تصادم نقل بعدة سيارات على محور 30 يونيو بالإسماعيلية.. إصابة 4 أشخاص رئيس جامعة المنوفية يفتتح فعاليات المؤتمر الدولي الخامس لقسم جراحة المخ والأعصاب بكلية الطب إصابة 10 أشخاص في إنقلاب سيارة ميكروباص بأسيوط بعد ضربة وكسر قدمه.. نقابة بورسعيد تتحرك للدفاع عن طبيب مستشفي الزهور والنيابة تقرر حبس المعتدين | تفاصيل قوافل طبية مجانية تجوب أسيوط.. كشف وعلاج وعمليات بالمجان إزالة 30 حالة تعدٍ ضمن الموجة الـ30 للإزالات بأسيوط

فن

أحمد كامل: مينفعش أكون نقيب الموسيقيين.. والوسط الفني مافيهوش صاحب

أحمد كامل
أحمد كامل

كشف الفنان أحمد كامل، عن الصعوبات في الوسط الفني وعن المطرب المفضل بالنسباله، وسر رفضه الغناء مع مطربين المهرجانات.

وقال أحمد كامل، خلال لقاءه مع الإعلامي هشام السيوفي على رؤيا مصر، ان الصعوبات في الوسط الفني سببها إن نصه او 90% منه أشرار إذا مكانش 100% ولكن الفنان حمادة هلال طيب جداً وبحبه بشكل غير طبيعي.

وتحدث عن المطرب المفضل بالنسباله والأقرب لقلبه قائلا: طبعا محمد منير ومقدرش احطه في مقارنة مع حد لانه لا يقارني وبحبه جداً ونفسي اغني معاه اغنية دويتو وبعدها ممكن مغنيش تاني وبالنسبالي هكون قفلت اللعبة.

وعن سر رفضه للغناء مع مطربين المهرجانات، قال: عشان حاسس إننا هنبقى عملنا مسخ مينفعش تعمل تورتة بالرنجة.

وكشف سر تصريحه "لو بقيت نقيب الموسيقيين هشطب نفسي من النقابة"، قائلاً: اولاً أنا مش هينفع أبقى نقيب الموسيقيين لأني هلعب مع صحابي هشطبهم وأرجعهم تاني، ووقت ما قولت التصريح ده كنت محاط بمجموعة من بالأشرار وكنت عايز اريح دماغي، لأني بشتغل شغلانة ملعونة وبحاول دايماً أكون سوي بأكتر الطرق، ومفيش صحاب في الشغلانة دي.