النهار
السبت 3 أكتوبر 2026 06:25 صـ 20 ربيع آخر 1448 هـ
جريدة النهار المصرية رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرأسامة شرشر
خاص | حسام وإبراهيم حسن يتقدمان ببلاغ للنائب العام وشكوى للأعلى للإعلام قبل القمة.. الأهلي يضع اللمسات الأخيرة ويستعد لمواجهة الزمالك منتخب مصر يتدرب باستاد القاهرة استعدادًا لودية جنوب إفريقيا.. تأهيل فتوح وهيثم حسن ماذا يحدث مع هاني وياسر؟.. شوبير يكشف تفاصيل تجديد ثنائي الأهلي وموقف العروض قرار جديد من فيفا ضد الزمالك في قضية عمر فرج.. 1.5 مليون دولار تعويضًا للاعب ثنائي جديد في دفاع الأهلي بالقمة؟.. عموتة يجهز ياسر إبراهيم وهادي رياض أمام الزمالك غرق شابين أثناء الأستحمام بنهر النيل في أسيوط بمشاركة 41 جامعة.. الأكاديمية العربية تختتم الملتقى السادس للشركات الناشئة بمقرها الجديد ماسترز سموحة يتألق في الإسماعيلية.. 4 ميداليات في أول بطولة دولية للمياه المفتوحة محسن بطيشة يعلن ترشحه لرئاسة سبورتنج.. رؤية مؤسسية لتطوير القلعة السكندرية تعيين 5 من خريجي قانون الأكاديمية العربية بالنيابة العامة ومجلس الدولة بقرارين جمهوريين درة بفستان شامبين من Mew Mews.. إطلالة ناعمة بسعر 209.90 دولار

فن

أحمد كامل: مينفعش أكون نقيب الموسيقيين.. والوسط الفني مافيهوش صاحب

أحمد كامل
أحمد كامل

كشف الفنان أحمد كامل، عن الصعوبات في الوسط الفني وعن المطرب المفضل بالنسباله، وسر رفضه الغناء مع مطربين المهرجانات.

وقال أحمد كامل، خلال لقاءه مع الإعلامي هشام السيوفي على رؤيا مصر، ان الصعوبات في الوسط الفني سببها إن نصه او 90% منه أشرار إذا مكانش 100% ولكن الفنان حمادة هلال طيب جداً وبحبه بشكل غير طبيعي.

وتحدث عن المطرب المفضل بالنسباله والأقرب لقلبه قائلا: طبعا محمد منير ومقدرش احطه في مقارنة مع حد لانه لا يقارني وبحبه جداً ونفسي اغني معاه اغنية دويتو وبعدها ممكن مغنيش تاني وبالنسبالي هكون قفلت اللعبة.

وعن سر رفضه للغناء مع مطربين المهرجانات، قال: عشان حاسس إننا هنبقى عملنا مسخ مينفعش تعمل تورتة بالرنجة.

وكشف سر تصريحه "لو بقيت نقيب الموسيقيين هشطب نفسي من النقابة"، قائلاً: اولاً أنا مش هينفع أبقى نقيب الموسيقيين لأني هلعب مع صحابي هشطبهم وأرجعهم تاني، ووقت ما قولت التصريح ده كنت محاط بمجموعة من بالأشرار وكنت عايز اريح دماغي، لأني بشتغل شغلانة ملعونة وبحاول دايماً أكون سوي بأكتر الطرق، ومفيش صحاب في الشغلانة دي.