النهار
السبت 15 نوفمبر 2025 02:04 مـ 24 جمادى أول 1447 هـ
جريدة النهار المصرية رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرأسامة شرشر
تأجيل قضية طفل دمنهور إلى جلسة ١٨ نوفمبر لاستكمال المرافعة قافلة جامعة المنوفية توقع الكشف وتقدم العلاج بالمجان لـ 418 مواطنا من أهالي قرية ”كفور الرمل” بقويسنا “الشؤون الإسلامية السعودية” تفتتح الدورة العلمية الشرعية الرابعة خلال عام 2025م بجمهورية المالديف الأزهر يُدين جريمة إحراق مسجد بالضفة الغربية.. ويطالب بتحرك عاجل لوقف إرهاب عصابات الاحتلال حسين فهمي يفتتح سوق القاهرة السينمائي لدعم صناعة السينما والمواهب الجديدة محكمة استئناف المنوفية تؤيد أحكام السجن في حادث فتيات السنابسة تعلن لجنة الحج والعمرة بنقابة الصحفيين عن رحلة عمرة بالتقسيط على 10 شهور بدون فوائد | تفاصيل ”من الطاقة الشمسية إلى الروبوتات: وزارة الصناعة تكشف عن 28 مجالاً للاستثمار في الصناعة المحلية” وزيرة التخطيط :الصحةركيزة استراتيجية للنمو الاقتصادي والتنمية المستدامة رئيس جهاز تنظيم إدارة المخلفات يجتمع بشركات جمع ونقل مخلفات المجازر بالقاهرة الدكتور عمرو عثمان: تقديم الخدمات العلاجية لـ 130601 مريض إدمان ”جديد ومتابعة ” مجاناً وفي سرية تامة ”السفير أشرف منير يصل فنزويلا للاحتفال بمرور 75 عامًا على العلاقات الدبلوماسية مع مصر”

فن

محمد العمروسي يكشف سبب مقاضاته لمهاجمين الشعراوي ( تفاصيل)

محمد العمروسي
محمد العمروسي

كشف الفنان محمد العمروسي سبب رفعه قضية على مهاجمين الشيخ الشعراوي قائلا :' اني اتكلم عن رجل دين فضيلة الشيخ الشعراوي لا أنا ملمش المنطقة دي إنك تتكلم عن رجل دين وكان مأثر في الوطن العربي كله بشكل لايليق أخلاقيا ودينيا وثالثا مش موجود أنت بتغتاب حد مش موجود أترحم عليه وخلاص.


أضاف العمروسي خلال حواره فى احدى البرامج التليفزيونية:' وكشف الفنان محمد العمروسي عن تعامله مع التنمر والتعليقات السلبية على السوشيال ميديا:' أنا محبش إن حد يتكلم عن حد بشكل غير لائق لأننا بنشر غسيل العالم كله بيسمعنا وبيتفرج علينا، لازم نحسن صورتنا من بعض، لازم نبقى واخدين بالنا إن مش أنا بس اللي هشوف فلما يشوفك تتكلم عن شخصية بشكل سلبي أنت كده بتدمر وجهة مصر كلها".

تابع :' العالم كله بيتفرج عليك، عايز تفرج ايه للعالم، احنا عندنا مشكلة كبيرة في سوء الاستخدام، التكنولوجيا اتعملت علشان تخلينا للافضل، احنا مبنستخدمهاش صح بنستخدمها وخلاص، بنستخدمها لمصلحتنا وده سوء استخدام .