النهار
الثلاثاء 3 نوفمبر 2026 10:57 مـ 22 جمادى أول 1448 هـ
جريدة النهار المصرية رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرأسامة شرشر
سموحة يطور ”الجرين كورنر”برؤية عصرية لتقديم تجربة ترفيهية عائلية متكاملة محافظ جنوب سيناء يتابع التوسعات الجديدة بالأحوزة العمرانية للقرى تمهيدًا لتنفيذ المرحلة الثانية من «حياة كريمة» مياه الفيوم تضبط 1122 مخالفة وتوصيلة خلسة لمياه الشرب والصرف الصحى ”تعليم البحيرة” تعزز الشراكة لتطوير التعليم الفني والتكنولوجي «ليلة الأزياء الهندية» 12 نوفمبر الجاري السفير مراد يسري يبحث مع وزيرة التعليم والشئون الدينية تعزيز التعاون في التعليم حسام الجراحي: التموين ترسل 2131 طن مساعدات إلى غزة عبر 20 قافلة.. وإطلاق القافلة 21 الشهر المقبل مندوب الصومال بالجامعة العربية: لن نقبل أي محاولات لفرض أمر واقع ينتقص من سيادة الصومال أو يمس وحدة شعبها وأرضها «هي» أول فيلم مصري يشارك بمهرجان ليستاباد في بيلاروسيا تحالف أبناء الشمال السوداني يرحب بتكليف زيد الصبان مبعوثاً للسودان ”بلانكو” يؤكد عمله على اعتماد دبلوماسية تهدف لتحقيق «نتائج ملموسة»، قتلت زوجها وابن شقيقه في واقعتين منفصلتين.. إحالة أوراق ربة منزل للمفتي بكفر شكر

حوادث

استغاثة سيدة أمام محكمة الأسرة: ”جوزي جابلي كونسيلر مغشوش دمر بشرتي”

أرشيفية
أرشيفية

ببشرة باهتة تشوبها الكثير من المشاكل، تقف سيدة ثلاثينية تروي لقاضي محكمة الأسرة بمدينة نصر معاناتها مع العقاقير والأدوية بعد تدمير بشرتها من مستحضرات التجميل المغشوشة التي طلبتها من زوجها وأحضرها لها ولكنها كانت مغشوشة وغير صالحة للاستخدام.

تتساقط دموع السيدة وهي تقول: "جوزي شوهني ودمر حياتي مش قادرة أخرج من البيت ولا أبص في وش حد، ثقتي في جوزي كانت كبيرة أوي، لكن هو طلع مش أهل للثقة كنت بطلب منه يشتريلي مستحضرات تجميل زي أي زوجة، وفعلا كانت بيشتري ليا اللي أطلبه والماركات اللي بقوله عليها، لكن بعد فترة بدأ يظهر مشاكل في بشرتي بشكل بشع وأنا مش عارفه السبب، كل مدى الموضوع بيزيد وصلت لمرحلة مش قادرة أخرج من باب الشقة بسبب بشاعة بشرتي ووصلت لمرحلة صعبة جدا وحالتي النفسية بدأت تسوء وكل ما أشوف شكلي في المراية أحزن على نفسي".

وتابعت الزوجة: "روحت لدكتور وبدأ يديني علاج غالي صرفت أكتر من 8 آلاف جنيه على بشرتي بدون نتيجة، مع الوقت وقفت مستحضرات تجميل وبشرتي بقت بتتحسن ولاحظت الفرق أوي، ولما قولت للدكتور طلب مني يشوف مستحضرات التجميل اللي بحطها، والصدمة إن الدكتور قالي أنها كلها مغشوشة وغير صالحة للاستخدام، من هنا فهمت كل حاجه كنت بطلب من جوزى فاونديشن وكونسيلر و لاحظت شكلهم الغريب لكن عمري ما شكيت فيه، مقتدر ماديًا ومفيش مبرر أنه يغشني ويشتري مستحضرات تدمر بشرتي بالشكل البشع دا".

وأردفت السيدة: "واجهته وقاللي إن المستحضرات مغشوشة وهو عارف ومخبي عليا بشرتي بتدمر وأنا حياتي واقفة و هو بيتفرج من بعيد مفكرش يقولي أو على الأقل يصلح الموضوع ويشتري الأصلية، بيفكر في الفلوس وبس مع إنه عنده فلوس قادر يشتري الأصلية ومش هتأثر عليه".

واختتمت السيدة حديثها: "عرفت أنه مش أمين ولا يمكن أثق فيه مرة تانية بعد اللي حصل لبشرتي والمشاكل اللي لسه بعالج فيها، لجأت للمحامية نهى الجندى وأقمت دعوى خلع والتي تحمل رقم 7894 بمحكمة الأسرة بمدينة نصر".