النهار
الأحد 10 مايو 2026 09:01 مـ 23 ذو القعدة 1447 هـ
جريدة النهار المصرية رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرأسامة شرشر
بالصور.. محافظ القليوبية يستقبل سفير أذربيجان بالقناطر الخيرية للمشاركة في إحياء ذكرى ميلاد الزعيم ”حيدر علييف” وزير الإتصالات يبحث مع ”إريكسون” خطط التوسع في مصر وتعزيز التعاون في تكنولوجيا الشبكات والتدريب الرقمي محافظ كفرالشيخ يهنئ أبطال الإرادة والتحدي لحصولهم على 16 ميدالية ببطولة الجمهورية لألعاب القوى البارالمبية جريمة تهز كفر الشيخ.. مقتل شقيقين طعنًا على يد عاطل بقرية كوم الحجر بالحامول ضمن مبادرة «جميلة يا بلدي».. دعم منظومة النظافة بمصيف بلطيم بـ45 حاوية قمامة إزالة تعدٍ على الأراضي الزراعية بسنهور البحرية بالفيوم «سكب التنر وأشعل النيران».. مفاجأة صادمة تكشف شبهة جنائية وراء حريق شقة أودى بحياة أب بالفيوم طلاب مصر للمعلوماتية يفوزون بمسابقات في سنغافورة وكندا ومصر هندي وهواوي يطلقان شراكة إستراتيجية لحوسبة سحابية مصرية آمنة محمد فاروق يوسف : جولات الرئيس السيسي وماكرون بالإسكندرية تضع المدينة في مكانتها السياحية العالمية المستحقة د إسماعيل عبد الغفار: ”استضافة آيكوميس ”تجسيد حي” لالتزام الأكاديمية بدورها كمنصة دولية تجمع المعرفة بالابتكار”. ”تموين البحيرة”: تحرير 38 مخالفة وضبط دقيق بلدي مدعم قبل تهريبه للسوق السوداء

حوادث

سيدة تستغيث بمحكمة الأسرة: ”جوزي بياكل لبان زي الستات”

أرشيفية
أرشيفية

بعيون حزينة تروي سيدة في أواخر ثلاثينياتها معاناتها مع زوجها الذي انقلب حاله رأسًا على عقب بعد عودته، ليصبح غريب الأطوار على حد وصف زوجته ويرتدي ملابس ممزقة تشبه الملابس النسائية.

وتقول الزوجة: "اتجوزت ابن الجيران بعد قصة حب سنوات طويلة، كان راجل مناسب وشاطر عمري ما لاحظت عليه أي حاجة غريبة أو أي تصرف، وكانت حياتنا سعيدة، شغال مهندس برمجيات وجاله شغل في دولة أجنبية، وافقت وكنا مبسوطين الفرصة دي اللي هتغير حياتنا وتنقلنا مستوى تاني، رجع من السفر بعد 8 شهور إجازة وكانت الصدمة بالنسبة ليا".

وتابعت الزوجة: "جوزي رجع متحول تماما، بقى بيأكل لبان بشكل غريب وزيادة عن اللازم، كمان صابغ شعره وبيغير اللون كل فترة، بقى بيلبس هدوم مقطعة كتير زي لبس السيدات، راح شخص ورجع حد تاني خالص، بقا شخص عمري ما شوفته.. بقيت حاسة إن مفيش فرق بينا إحنا الاتنين، بقيت بتحرج أخرج معاه في مكان، و لو حصل أمشى بعيد عنه وببقى مكسوفة جدا وأنا معاه".

وأردفت: "اتكلمت معاه كتير على التغيير اللي حصل في شخصيته وكل مرة يحصل مشاجرة بينا، آخر مرة ساب البيت فترة وقعد عند أهله، طلبت من الطلاق رافض، وكمان مش عارفه أعمل معاه ايه علشان يغير سلوكه اللي اتحول، وهو مش معترف أن دا غلط ولا غريبة شايف الوضع طبيعي.. وبيقولي بلبس على الموضة".

واختتمت حديثها: "لقيت نفسي مفيش حاجه حلوة في حياتنا أكمل معاه علشانها ولا في أطفال، ولا هو بقى زوج صالح، والنقاش بينا بقى عبارة عن خناقات وعنف و كل واحد مش متقبل التاني، حاولت معاه ننفصل بينا من غير محاكم وهو رفض، لجأت للمحكمة وأقمت دعوى خلع تحمل رقم 2801 لسنة 2022 أمام محكمة الأسرة بالتجمع الخامس ولم يتم الفصل بها حتى الآن".