النهار
الخميس 29 أكتوبر 2026 12:56 صـ 16 جمادى أول 1448 هـ
جريدة النهار المصرية رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرأسامة شرشر
ربة منزل في دعوى خلع: زوجي سلّف دهبي لأخته من غير إذني محافظ الإسماعيلية يشارك في الدورة الـ30 لمهرجان الشرقية للخيول العربية حاولوا سرقة مصنع ألبان مغلق.. ضبط 3 عاطلين بالعبور بحوزتهم هيروين وحشيش ختام ورشة عمل FIFA TMS في مقر اتحاد الكرة «فض مشاجرة فدفع حياته ثمنًا».. إحالة أوراق 6 متهمين للمفتي في جريمة قتل بشبرا الخيمة وزيرة البيئة توجه بإعادة 30 تمساحًا صغيرًا إلى بيئتها الطبيعية بعد ضبطها بقطار في أسيوط العثور على 30 تمساحًا داخل حقيبة راكب بقطار في أسيوط نائب محافظ بني سويف يشارك في الدورة الـ30 لمهرجان الشرقية للخيول العربية الأصيلة تعرف على موعد مباراة الزمالك القادمة بعد الفوز على المقاولون العرب تنظيم الاتصالات يضبط 3 آلاف هاتف محمول وأجهزة غير معتمدة فنيًا محافظ القليوبية يشارك في مهرجان الشرقية للخيول العربية الأصيلة في دورته الـ30 رئيس نادي سموحة ورئيس الجامعة المصرية اليابانية يوقعان بروتوكول تعاون استراتيجي لدعم التحول الرقمي والابتكار وتطوير الأداء الرياضي.

حوادث

عبدالرحمن في دعوى طلاق :بترقص شرقي وتنزل الفديوهات على السوشال ميديا

محكمة الأسرة
محكمة الأسرة

برأس منكثة يقف عبدالرحمن أمام قاضي محكمة الأسرة بالتجمع الخامس يروى معاناته مع زوجته بعد إن قامت بالرقص الشرقي في الأفراح ونشر الفيديوهات على مواقع التواصل الاجتماعي وردد اتفضحت في المنطقة ومش عارف أرفع رأسي بين الناس، طلعت بتمثل عليا أنها محترمة و هي فيديوهاتها على تليفونات شباب مصر كلها.


وتابع عبدالرحمن بعيون حزينة: يا سيادة القاضي انا مصدرك من تمثيلها عليا الفترة دي كلها طلعت شاطرة أوي وردد طول الوقت ملتزمة و محترمة وبتصلي قدامي في البيت من يوم ما اتجوزنا، طلعت بدراي على فضايحها و أنا زي الأهبل مش فاهم حاجه و ردد كنت بعدي على مجموعة شباب يضحكوا و انا مش فاهم ليه بس دلوقتي فهمت بيضحكوا على الفضيحة اللي معيشها ملكة في البيت و هي راقصه.

وأكمل عبدالرحمن:لما واجهتها بالفيديوهات المنتشرة على السوشال ميديا و مصر كلها شافتها و أنا طلعت آخر واحد وردد بتقولي كان فرح أختي و فرحانه و كله كان بيرقص معملتش حاجه غلط، الصدمة أنها بتبرر غلطها بغلط تاني معترفتش الفضيحة اللي عملتها، ولا عرفتي قبل الجواز و أنا ليا حرية الإختيار سابتني على عمايا، بقيت بمشي في الشارع رأسي في الأرض مش قادر أوجه الناس، بقيت حاسس أن كل الناس بتتكلم عليا و اتخيلهم بيضحكوا.

وأردف عبدالرحمن: طلبت منها ننفصل و كل واحد يبدأ حياة جديدة لكنها رفضت تماماََ، انتظرت والدها يرجع من السفر و أحل معاه الموضوع ودي و لكنه رفض، سبت البيت فترة و ملقتش حل الفضيحة الا بالانفصال عنها، لجأت لمحكمة الأسرة بالتجمع الخامس و أقامت دعوى طلاق للضرر تحمل رقم 1097 لسنة 2021 و لم يتم الفصل بها حتى الآن.