النهار
الثلاثاء 26 مايو 2026 10:42 مـ 9 ذو الحجة 1447 هـ
جريدة النهار المصرية رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرأسامة شرشر
صرخات مزقت سكون القرية.. مقتل شاب وإصابة شقيقه في مشاجرة دامية بطوخ مواعيد مكتبة الإسكندرية في عيد الأضحى المبارك تجهيز الساحات المخصصة لأداء صلاة عيد الأضحى المبارك باحياء الإسكندرية قلوب واجفة وعيون دامعة مع اقتراب غروب يوم المغفرة .. ضيوف خادم الحرمين يناجون ربهم من عرفات الشؤون الإسلامية السعودية ترفع جاهزية مسجد المشعر الحرام بمزدلفة لاستقبال الحجاج بعد نفرتهم من عرفات النهايات أخلاق.. لما جبريل عن تصدر أنغام وأحمد عز التريند: ليه المجتمع أتعود على الطلاق بفضايح؟ أسد يحتل قمة الإيرادات في مصر والوطن العربي بإجمالي إيرادات ١٢٣ مليون و ٢٠٠ ألف جنيه حاج مصري يشكو فودافون: خدمة التجوال في السعودية « مقلب» ضعف الانترنت والبنية الرقمية السبب الخفي لأزمة التكدس أمام ماكينات الـ ATM في عيد الأضحى هل تتفوق إيران على ترامب في فن إبرام الصفقات؟.. الفاينانشال تايمز تُجيب وزير البترول يبحث مع الكوادر الشابة خطة تحسين ترتيب مصر عالميًا في الاستثمار التعديني رئيس هيئة البترول يفاجئ محطات الوقود بالقاهرة ومسـطرد.. تحذيرات حاسمة ضد التلاعب ومراجعة أرصدة البنزين والسولار قبل العيد

حوادث

زوجة في دعوى خلع: ”جوزي طلع مجنون وبيكلم نفسه في أوضة النوم”

تقف الزوجة بملامح محطمة بعدما تلاشت جميع أحلامها في ليلة وضحها وانقلبت حياتها رأساََ على عقب، وترجع بيها الذاكرة إلى الأحلام التي رسمتها مع نفسها، والمستقبل الذي خططت له رفقة زوجها، لتهدم كل تلك الصورة الخيالية أمام عيناها.


تروي الزوجة أمام محكمة الأسرة تفاصيل قاسية عاشتها لفترة مع زوجها، التي أكتشفت معاناته من مرض نفسي بالوراثة ورددت: "جوزي طلع بيكلم نفسه، بدخل عليه أوضة النوم بلاقيه بيكلم نفسه ومندمج كأن في مليون واحد بيكلمهم، كنت خايفه في الأول أنه يكون بيكلم أشباح ناس شايفهم وأحنا لا، ياريت الموضوع كان طلع أشباح فعلا".


وتابعت الزوجة بدموع القهر الذي مرت به: اتعرفت على جوزى من خلال أقارب ليا، وحبينا بعض وحسيت خلال فترة الخطوبة أن هو الشخص المناسب، وبعد سنة خطوبة اتجوزنا، كان شرطه الوحيد نتجوز في نفس بيت أهله علشان هو المسؤل عنهم ووافقت ناس كبيرة في السن ملهمش حد غيره و زي أهلي".


وأكملت الزوجة :بعد فترة بدأت ألاحظ أنه بيكلم نفسه، الأول فكرت أنه ضغط نفسي بسبب الفرح والتكاليف وغيره، لكن مع الوقت الموضوع أستمر وكنت بدخل عليه أوضة النوم الاقيه بيكلم نفسه وكأن في ناس معاه هو بس اللي شايفهم واحنا مش شايفنهم، كان طبيعي فترة الخطوبة مش عارفه ايه اللي حصل.

وأردفت الزوجة: بدأت أتكلم مع أهله واسألهم و أقولهم على اللي بيحصل مع جوزي، و الكارثة إني عرفت منهم أنه كان عنده عمه مجنون، تصورت كتير جات في بالي ولادي منه هيبقيوا عاملين إيه، هيفضل كدا والا الموضوع هيتطور، فقررت أخد حبوب منع الحمل، خوفت أخلف أطفال يطلعوا زيه أو الناس تعيرني لو خلفت منه عيال مجنونة.


واختتمت الزوجة حياتي بقت كلها قلق وتفكير، وبقيت بخاف منه، قررت انفصل عنه مش هقدر أكمل حياتي بالشكل دا، طلبت الطلاق فرفض، أقامت دعوى خلع تحمل رقم2857 لسنة 2021 ولم يتم الفصل فيها حتى الآن.