النهار
الخميس 21 أغسطس 2025 09:20 مـ 26 صفر 1447 هـ
جريدة النهار المصرية رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرأسامة شرشر
الرئيس السيسي يزور السعودية ويبحث مع محمد بن سلمان تعزيز التعاون المشترك وتطورات الأوضاع بالمنطقة رئيسة ”القومي للمرأة” تهنئ المستشار حسين مدكور برئاسة هيئة قضايا الدولة وتؤكد أهمية التعاون في دعم قضايا المرأة رئيس ”الوطنية للانتخابات” يهنئ المستشار حسين مدكور برئاسة هيئة قضايا الدولة ويشيد بدور الهيئة في الانتخابات رئيس هيئة قضايا الدولة يبحث التعاون مع ”المنتور” ويُكرم المستشارين المتميزين في برامج التدريب الإلكتروني متحدث «التعليم» يكشف حقيقة الشائعات المتداولة حول نظام البكالوريا وزير التعليم يبحث مع رئيس جامعة هيروشيما تطوير التعليم الفني والتكنولوجي خبراء الاقتصاد والقانون والشريعة يناقشون «مجابهة تحديات الأمن القومي المصرى» بإعلام عين شمس ”محافظ القليوبية” يستعين بخبير عالمي لإنقاذ مصاب حريق الشدية ببنها معجزة طبية في بنها.. استخراج مقص حديدي من جمجمة مريض وإنقاذ حياته مسجد الميناء الكبير بالغردقة ينظم رحلة بحرية للطلاب المتميزين من البرنامج الصيفي للطفل . إنقاذ مريض من بتر ذراعه بعد جراحة دقيقة ببنها LEVEL INFINITE تكشف عن أحدث عروضها المشوقة في فعالية INTO THE INFINITE خلال معرض GAMESCOM 2025

فن

لقاء الخميسى لجمهورها: احنا بنيجى على نفسنا علشان نبسطكم

طلبت الفنانة لقاء الخميسي جمهورها باحترام آرائها وأفكارها، مؤكدة على أن كل فرد له ثقافته ومعتقداته الشخصية، ولا بد احترامها أو رفضها دون الهجوم، وذلك خلال فيديو نشرته عبر حسابها الشخصي بموقع تبادل الصور والفيديوهات انستجرام.

وقالت لقاء الخميسي خلال الفيديو: «رجاء من كل الناس اللي بتتابع السوشيال ميديا.. اللي بيحب حد يدخل عنده ويقوله كلمتين حلوين أو يصمت.. مبتحبش متقولش ممكن نختلف في الأراء، لكن لازم نتعلم إزاي نحترم الاختلاف».

وتابعت: «ياريت نبطل نهين بعض، ونرفض أفكار بعض كل واحد زي ما تربى، وكل واحد وثقافته وكل شخص ليه تفاصيله ومعتقداته وأفكاره وثقافته، فلازم نحترم بعض على قد ما نقدر، ولا يصح أن أهاجم حضرتك.. الحاجة بقت تزهق بصراحة».

وأضافت لقاء: «الممثل عنده نفس التفاصيل اللي بتمر بيها.. أزمات نفسية ومادية وعائلية ومشاكل ومنحبش نوريكوا مشاكلنا.. إحنا موجودين في الدنيا علشان خاطر نبسطكم ونفرحكم ونقدملكم محتوى يغير مودكم».

واختتمت الخميسي، قائلة: إحنا بنيجي على نفسنا علشان نبسطكم، وبنحب شغلتنا وبنحبكم، فرجاءً حِبونا شوية وادونا هوا، وشوفونا بني آدمين طبيعين.. عندنا مشاكل وصدقوني مفيش حد في العالم معندوش مشاكل.. كل واحد ربنا بيديله على قد قدراته.. الرحمة حلوة ياجماعة.