النهار
الإثنين 15 يونيو 2026 09:26 صـ 29 ذو الحجة 1447 هـ
جريدة النهار المصرية رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرأسامة شرشر
ما هي بنود الاتفاق الأخير بين أمريكا وإيران؟.. مفاجآت مدوية محافظ البنك المركزي المصري ووزير التعليم العالي والبحث العلمي يفتتحان عددًا من المشروعات والوحدات الطبية بالمعهد القومي للأورام بعد تطويرها بدعم من... ”آل الشيخ” يصدر قرارًا بإنشاء وحدات للدعوة الرقمية في فروع الوزارة بمناطق المملكة رئيس جهاز العلمين الجديدة يتفقد تشغيل أولى محطات الشحن فائق السرعة للسيارات الكهربائية بالمدينة ” النهار” رفقة رحلة العودة ..انطلاق رحلة قطار العودة الى الخرطوم من محطة رمسيس بالقاهرة وعلى متنه 1200 سوداني يحملون... 16 يونيو.. أولى جلسات محاكمة صاحبة كافيه بتهمة تنظيم حفل لكروان مشاكل بدون تراخيص في العيد الوطني الروسي.. ندوة وسائل التواصل الاجتماعي وشيطنة روسيا رئيس جهاز العلمين الجديدة يتفقد زون (3) بالحي اللاتيني ويوجه بسرعة إنهاء الأعمال القائم بأعمال روسيا والملحق العسكري يزوران الفرقاطة الروسية ”الأدميرال كاساتونوف” في الإسكندرية المشيخة العامة للطرق الصوفية تُصدر قرارًا بتعيين 11 شيخ طريقة الجازولي يهنئ الرئيس ومؤسسات الدولة والشعب المصري والأمتين العربية والإسلامية بحلول العام الهجري الجديد الشبراوي يهنئ الرئيس ومؤسسات الدولة والشعب المصري والعربي والإسلامي بحلول العام الهجري الجديد

فن

شيرين رضا تتحدث عن زفاف ابنتها نور عمرو دياب

كشفت الفنانة شيرين رضا عن حقيقية إقامة حفل زفاف لـ ابنتها نور عمرو دياب وذلك من خلال لقائها في برنامج “et بالعربي”.

وقالت شيرين رضا من خلال اللقاء: "هتتجوز أكيد وهي مخطوبة دلوقتي بس أحنا معندناش الأفراح وهي مش هتعمل فرح لأننا لا نؤمن بهذه الأشياء، وأنا عمري ما لبست فستان فرح لبست في التمثيل ولكن ملبستوش في الحقيقة، وطبعا كل واحد حر ويعمل اللي هو عايزوا.

و أضافت “شيرين”: “وهي مش عاوزة تعمل فرح وأنا عمري ما كنت عايزة أعمل فرح وهنشوف لسه محددناش حاجة بس اللي في الأخر هيحصل هاتبقي حاجة صغيرة أوي المهم أنها هي وجوزها وأهلوا وأهلها يفرحوا”.

وعلي الجانب الأخر تحدثت الفنانة شيرين رضا عن مدى قوة علاقتها بالفنانة دينا الشربيني، وعن كواليس التصوير بينهما في حكاية “ولو بعد حين” من مسلسل “حدث بالفعل”.

دينا الشربيني وشيرين رضا
وقالت شيرين رضا من خلال لقائها في برنامج “ET بالعربي”:" أنا ودينا صحاب من زمان و اشتغلنا مع بعض قبل كده في فيلم كدبة كل يوم وأن إحنا جالنا فرصة نشتعل مع بعض تاني دي فرصة جرينا عليها بصراحة.

وأضافت “شيرين" قائلة: "أنا كان المفروض أصور الحلقة التانية من المسلسل لوحدي ولكن لما قالولي تعملي حلقة مع دينا الشربيني أحنا الأتنين قولنا طبعا عشان نقدر نقابل بعض لأن أحنا مكناش عندنا فرصة نقابل بعض في الحياة العادية لأن كل واحدة فينا مشغولة في مشاريعها.

و أكملت شيرين رضا حديثها قائلة:" إحنا فضلنا قعدين مع بعض 6 أو 7 أيام وهي كان عندها كرفان وأنا كمان بس أحنا كنا بنقعد في كرفان واحد.