النهار
الأربعاء 21 أكتوبر 2026 01:24 صـ 8 جمادى أول 1448 هـ
جريدة النهار المصرية رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرأسامة شرشر
استمرار محاولات انتشال السكان من تحت الأنقاض بالعقار المنهار شرق الإسكندرية انهيار عقار مأهول شرق الإسكندرية.. والحماية المدنية تبحث عن مفقودين تحت الأنقاض. مباحث الإسماعيلية تشن حملة ليلية لضبط الخارجين عن القانون وإزالة الإشغالات بحي ثالث إصابة 4 شباب في تصادم تروسيكل ودراجتين بخاريتين بقرية هوارة عدلان بالفيوم مشاركة فريق إدارة المبادرات الصحية ببني سويف في منتدى مصر 2026 ضبط عامل اعتدى على قريبته بالضرب في كفر الشيخ بسبب خلافات على قطعة أرض أهالي ضحايا حادث أسيوط الغربي يتسلمون الجثامين من مستشفي سنورس المركزي بالفيوم ضبط 53 شيكارة سماد زراعي منتهية الصلاحية بإجمالي 2.6 طن في قلين بكفر الشيخ مكتبة الإسكندرية تحيي ذكرى محمد فوزي بندوة ”أمير البهجة” محافظ بني سويف يطلق مبادرة «بصمة سويفي».. تفاصيل رئيس جامعة المنصورة الأهلية يطلق دوري الجامعة الرياضي 2026 وجوائز 15% خصم من المصروفات للأبطال أولياء أمور بمدرسة الفاروق الإسلامية بالحجاز يشكون من مخاوف تتعلق بسلامة الطلاب.. ما القصة؟

محمد سامي: مبعملش حاجة في حياتي غير إني بكدب على مي عمر

كشف المخرج محمد سامي، خلال برنامج "العرافة" المذاع علي قناة "المحور"، مفاجأة حول علاقته بزوجته الفنانة مي عمر، مؤكد: "مبعملش حاجة في حياتي غير إني بكدب عليها كزوج مش مخرج".


وتابع:"لما بكدب علي مي عمر بتقفش علطول؛ لأنها أكتر واحدة حفظاني في العالم، بكدب وهي عارفة واغير الكدبة أكتر من 3 مرات في نفس الوقت وبعدين بقول الصراحة من باب من خاف سلم".

وعن كيفية تعامله مع زوجته في بلاتوه التصوير، أوضح: "لما بدأت مي كانت تقف قدام الكاميرا تطلع 10% من اللى عندها فكنت بتضايق جدا وانفعل، وفي البروفة كانت بتبقى أحسن وده توتر الخبرة".

وأضاف: "حبي ليها وانها تثبت نفسها عايزها تبقى أحسن ممثلة فكنت ببقى قاس عليها جدا لدرجة انى بطلعها أوحش مما هي بتكون وبوترها، ولما بقت شاطرة وعندها خبرة بقيت لما تغلط انفعالي عليها قل شوية، ولما بقت نجمة بقيت أفرمل نفسي".