النهار
الأحد 21 ديسمبر 2025 12:52 صـ 29 جمادى آخر 1447 هـ
جريدة النهار المصرية رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرأسامة شرشر
مؤسسة زاهي حواس للآثار تنظم ندوة تحليلية حول فرعون الخروج بين المصادر المصرية والكتب السماوية القوات المسلحة تنظم دورة تدريبية للكوادر من الدول الأفريقية بيت الشعر العربي يحتفي باليوم العالمي للغة العربية في صالون أحمد عبد المعطي حجازي ملتقى خريجي وطلاب التصوير 2025 بالمعهد العالي للسينما.. يوم من الإبداع والتواصل بين الأجيال في أجواء مبهجة وإقبال جماهيري.. الثقافة تطلق الدورة الخامسة عشرة للمهرجان القومي للتحطيب بالأقصر من المتاحف إلى المزادات.. خيوط نفوذ جيفري إبستين في عالم الفن تحت المجهر بعد جدل إصداراتها.. جمعية الناشرين والكتبيين في العراق تشطب عضوية «دار ألكا» ثلاث سنوات الناس مش ناقصة هموم وفيها الي مكفيها.. كندة علوش تتحدث عن تجربة المرض أرسلت له صورها.. تغريم سيدة 120 ألف جنيه بتهمة إزعاج شاب عبر إنستجرام في قنا سبب لهما عاهة وكسور.. حماية الطفل في قنا تفحص استغاثة أم من تعذيب صغيريها على يد والدهما الاستثمارات الصينية تقود طفرة المنطقة الاقتصادية لقناة السويس بـ5.7 مليار دولار حتى نوفمبر 2025 لبنى عبدالعزيز للنهار: رحيل سمية الألفي ختم السنة بشكل سئ وربنا يصبر أولادها وأحفادها

فن

أول تعليق لـ أحمد داوود بعد تكريمه في مهرجان المركز الكاثوليكي

أحمد داوود
أحمد داوود

علق الفنان أحمد داوود على تكريمه في مهرجان المركز الكاثوليكي للسينما في دورته الـ 73، بجائزة أفضل ممثل عن فيلم "الهوى سلطان".

ونشر أحمد داوود صورة التكريم عبر حسابه الرسمي على انستجرام؛ قائلًا: انك تعمل فيلم ينجح نجاح جماهيري كبير في السينما ويعمل ايرادات كبيرة في مصر وفي كل الدول العربية ده احساس بيفرح أكتر من أي حاجة في الدنيا بالنسبالي كمان لما يبقي نفس العمل ينجح على المستوي الفني والنقدي وتقدر تجمع بين جائزتين من أهم جوائز التمثيل ومن أقدم وأعرق المهرجانات السينمائية المصرية تبقي دي لحظة استثنائية الواحد بيشتغل عشان يقدر يوصلها ودي اكتر فرحة واكتر نجاح ممكن تحسه وتستمتع بيه في شغلك يارب نشتغل ونتعب اكتر واكتر وأقدر اعيش زيها كتيير مع أفلام أكتر لسه جاية أن شاء الله يارب.

وأضاف: افضل ممثل دور أول من مهرجان جمعية الفيلم في دورته ال 51، وأفضل ممثل دور أول من مهرجان المركز الكاثوليكي في دورته ال 73 شكرا لكل فريق عمل فيلم الهوي سلطان أمام وخلف الكاميرا ممتن لكم جميعا، وشكر خاص جدا ل هبه يسري.

واختتم: شكرا يا سلطان على كل المجهود والأخلاص وشكرا على روحك الحلوه اللي عملت الفيلم ده وشكرا أنك انت السبب في أني أعيش اللحظة دي.