النهار
الأربعاء 21 أكتوبر 2026 02:26 صـ 8 جمادى أول 1448 هـ
جريدة النهار المصرية رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرأسامة شرشر
استمرار محاولات انتشال السكان من تحت الأنقاض بالعقار المنهار شرق الإسكندرية انهيار عقار مأهول شرق الإسكندرية.. والحماية المدنية تبحث عن مفقودين تحت الأنقاض. مباحث الإسماعيلية تشن حملة ليلية لضبط الخارجين عن القانون وإزالة الإشغالات بحي ثالث إصابة 4 شباب في تصادم تروسيكل ودراجتين بخاريتين بقرية هوارة عدلان بالفيوم مشاركة فريق إدارة المبادرات الصحية ببني سويف في منتدى مصر 2026 ضبط عامل اعتدى على قريبته بالضرب في كفر الشيخ بسبب خلافات على قطعة أرض أهالي ضحايا حادث أسيوط الغربي يتسلمون الجثامين من مستشفي سنورس المركزي بالفيوم ضبط 53 شيكارة سماد زراعي منتهية الصلاحية بإجمالي 2.6 طن في قلين بكفر الشيخ مكتبة الإسكندرية تحيي ذكرى محمد فوزي بندوة ”أمير البهجة” محافظ بني سويف يطلق مبادرة «بصمة سويفي».. تفاصيل رئيس جامعة المنصورة الأهلية يطلق دوري الجامعة الرياضي 2026 وجوائز 15% خصم من المصروفات للأبطال أولياء أمور بمدرسة الفاروق الإسلامية بالحجاز يشكون من مخاوف تتعلق بسلامة الطلاب.. ما القصة؟

رياضة

أحمد شوبير: مينفعش تقول للدولة اديني فلوس اشتري لاعب

أزاح الإعلامي أحمد شوبير، الستار بالرد على العديد من التساؤلات بشأن القوة المالية للنادي الأهلي، بعد نجاح الإدارة في إبرام العديد من الصفقات الفترة الأخيرة واقتراب التعاقد مع زيزو نجم الزمالك.

قال شوبير في تصريحات إذاعية: ليه لما بيكون في حد تحاسبه وتقوله أنت ناجح ليه؟ بتجيب بطولات وفلوس إزاي؟، أنت عايزني أخسر وأبقى مفلس، هو عمل مشروع وشركة وجاب إيرادات ورعاية فأخد فلوس وبطولات.

وتابع: أنت بتسأل هو بيجيب فلوس منين؟ طول ما أنت بتشتغل العجلة بتدور وبتعرف تجيب دخل، لكن متشتغلش وفلس وقول للدولة اديني فلوس، الدولة عندها أولويات أهم منك ومش هتديك فلوس علشان تشتري مدرب ولا لاعب.

وواصل شوبير تصريحاته: الدولة ممكن تديلك أرض بامتيازات معينة فتعرف تشتغل وتعمل فرع جديد للنادي، وتجيب عضويات وإيرادات، بدل ما أقول للناجح برافو بحاسبه؟ انت إدارتك مش جيدة ومش عارف تظبط الدنيا.

شدد: أتمنى كل واحد يبص لنفسه ويشوف أخطائه، لكن الناس بتقدم مناشدة إلى الرئيس بدعم الأندية الجماهيرية بالتساوي، بدل من دعم نادي واحد بحجة إنه يحقق بطولات أكتر من المنتخب.

واختتم شوبير تصريحاته: هل الدولة هتدعمك علشان مباريات كرة قدم أو سلة أو فريق سباحة؟