النهار
السبت 31 أكتوبر 2026 07:18 صـ 19 جمادى أول 1448 هـ
جريدة النهار المصرية رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرأسامة شرشر
وزير الدولة للإعلام يهنئ الطفلة ميار ”وزيرة إعلام المستقبل” ويدعوها للقائه بمكتبه بحضور وائل إحسان وأحمد سلامة.. ياسمين عادل تتألق في «المشهد الأخير» وأحمد سلامة يعلن دعمه لها في جائزة تصويت الجمهور خناقة داخل غرفة ملابس فاركو.. المدير الرياضي يكشف كواليس مشادة عنيفة بين اللاعبين والجهاز الفني وفاءً لمؤسسها.. محافظ الدقهلية يشهد تخرج ”دفعة الراحل إبراهيم صابر” بجامعة حورس بحضور وزيرة التنمية المحلية السبت.. توقف مخبزي المحافظة بالمنصورة ودكرنس للصيانة والعودة الأحد ”ماكنت بعرف إنه وداع ” سارة بركة: تروى تفاصيل دخولها المجال الفني نتائج الجولة الـ11 بدوري المحترفين.. الإسماعيلي وفاركو ينتصران والمنصورة يهزم حرس الحدود الفرقة القومية للفنون الشعبية تشارك نوستالجيا ٩٠/٨٠ على مسرح البالون محمد عبدالمنعم يتألق مع نيس.. ومروان حمدي يخطف الأضواء في العراق بقيادة مؤمن سليمان مي حريري تستغرب تجاهلها في ذكرى رحيل «ملحم بركات»: أنا زوجته وأم ابنه ملحم جونيور كلوديا حنا في ضيافة السفير التركي صالح موطلو شن احتفالًا بمرور 103 أعوام على تأسيس الجمهورية التركية مؤمن سليمان.. المدرب المصري الذي فرض سطوته على الكرة العراقية وصنع لنفسه مكانًا بين الكبار

فن

تامر حسني يوجه نصيحة للشباب من واقع تجربته: اقلب الصفحة يا صاحبي محدش هينفعك

تامر حسني
تامر حسني

وجه الفنان المصري تامر حسني، رسالة لمتابعيه بمناسبة حلول شهر رمضان، دعاهم فيها إلى ترك الماضي وراءهم والتركيز على الحاضر والمستقبل.

وكتب تامر حسني عبر حسابه الرسمي على فيسبوك: بروحانيات شهر رمضان الكريم زي ما متعودين اني بحاول من واقع الدنيا ومشواري الشخصي أي شيء بتعلمه لازم اوصلهلكم بعيدًا عن الفن تمامًا.

وأضاف: عمركم شوفتوا حد عايز يطلع خطوه قدام وباصص وراه أكيد مش هيعرف طب هل في حد ممكن يبدأ جزء جديد في كتاب حياته وليكن الجزء الثاني وهو قاعد لسه بيقرأ الجزء الأولاني أكيد لا طب يعمل إيه أقولك انا ما دام خلص الجزء الأول أو خلص اخر صفحة في الجزء الأول يقلب الصفحة بس كده ويركز في حاضره لأن اللي فات مش هيعرف يغير فيه حاجة فا ليه بيضيع وقت مع اللي فات طب الحاضر أولى انسى اللي فات يا صاحبي وأقلب الصفحة يلا وابدأ حالاً محدش هينفعك والعمر بيجري ولو لسه في ماضيك ومخلصتش الصفحة حاول تخلصها بأحسن طريقة على قد ما تقدر عشان تفتح الجديدة بروح أجمل يلا إنسى كل اللي تعبك زمان وكل ما تحبط إفتكر إنك مدام صحيت ليوم جديد ولسه عايش ما موتّش، أعرف أن لسة ربنا عايز منك حاجات يعني ليك لازمة كبيرة جداً يلا قوم دور عليها واقلب الصفحة.

واختتم تامر: ابدأ بصفحة جديدة جميلة زيك والله والله ده كلام حقيقي من واقع الحياة ومن واقع تجربة أي حد حلم وقدر يحقق أحلامه مادام صحيت أنت ليك لازمة قوم يلا أقلب الصفحة.