النهار
الجمعة 1 مايو 2026 06:31 مـ 14 ذو القعدة 1447 هـ
جريدة النهار المصرية رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرأسامة شرشر
في عيد العمال.. عضو المنظمة المصرية لحقوق الإنسان: تحية تقدير لجنود الإنتاج وبناة الجمهورية الجديدة وداع يليق بالأسطورة”.. وعد تاريخي من جماهير ليفربول لمحمد صلاح في ليلته الأخيره :- على هامش فعاليات منتدى مصر للمسئولية المجتمعية.. استعراض إنجازات التحالف الوطني للعمل الأهلي التنموي لماذا يخشى جمهور الأهلي القمة أمام الزمالك ؟| اعرف السبب الدفاع يربك الحسابات.. تعرف على تشكيل الأهلي المتوقع أمام الزمالك ثنائي هجومي.. تعرف على تشكيل الزمالك المتوقع أمام الأهلي قناة الأهلي: الانتهاكات ضد الخطيب زادت عن حدها.. ولا يوجد بشري بدون أخطاء نقل وتعيين 10 قيادات محلية ضمن حركة محدودة بالمحافظات وزير الخارجية الصيني: قضية تايوان تشكل أكبر خطر يهدد العلاقات بين بكين وواشنطن وزير الزراعة يعلن تقدم الصادرات الزراعية المصرية إلى 3.7 مليون طن منذ بداية العام وحتى الآن قاليباف : لا يمكن محاصرة إيران تخفيضات تصل 60% وموافقات خلال 30 يومًا.. تعديلات «الثروة المعدنية» تعزز الاستثمار وتخفض التكاليف

فن

تامر حسني يوجه نصيحة للشباب من واقع تجربته: اقلب الصفحة يا صاحبي محدش هينفعك

تامر حسني
تامر حسني

وجه الفنان المصري تامر حسني، رسالة لمتابعيه بمناسبة حلول شهر رمضان، دعاهم فيها إلى ترك الماضي وراءهم والتركيز على الحاضر والمستقبل.

وكتب تامر حسني عبر حسابه الرسمي على فيسبوك: بروحانيات شهر رمضان الكريم زي ما متعودين اني بحاول من واقع الدنيا ومشواري الشخصي أي شيء بتعلمه لازم اوصلهلكم بعيدًا عن الفن تمامًا.

وأضاف: عمركم شوفتوا حد عايز يطلع خطوه قدام وباصص وراه أكيد مش هيعرف طب هل في حد ممكن يبدأ جزء جديد في كتاب حياته وليكن الجزء الثاني وهو قاعد لسه بيقرأ الجزء الأولاني أكيد لا طب يعمل إيه أقولك انا ما دام خلص الجزء الأول أو خلص اخر صفحة في الجزء الأول يقلب الصفحة بس كده ويركز في حاضره لأن اللي فات مش هيعرف يغير فيه حاجة فا ليه بيضيع وقت مع اللي فات طب الحاضر أولى انسى اللي فات يا صاحبي وأقلب الصفحة يلا وابدأ حالاً محدش هينفعك والعمر بيجري ولو لسه في ماضيك ومخلصتش الصفحة حاول تخلصها بأحسن طريقة على قد ما تقدر عشان تفتح الجديدة بروح أجمل يلا إنسى كل اللي تعبك زمان وكل ما تحبط إفتكر إنك مدام صحيت ليوم جديد ولسه عايش ما موتّش، أعرف أن لسة ربنا عايز منك حاجات يعني ليك لازمة كبيرة جداً يلا قوم دور عليها واقلب الصفحة.

واختتم تامر: ابدأ بصفحة جديدة جميلة زيك والله والله ده كلام حقيقي من واقع الحياة ومن واقع تجربة أي حد حلم وقدر يحقق أحلامه مادام صحيت أنت ليك لازمة قوم يلا أقلب الصفحة.