النهار
الأحد 22 فبراير 2026 12:47 صـ 4 رمضان 1447 هـ
جريدة النهار المصرية رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرأسامة شرشر
«رأس الأفعى»… دراما تستفز الجماعة وتعيد فتح الملفات المغلقة انطلاق الموسم السابع من «أحنا معاك» لاكتشاف مواهب مراكز الشباب في رمضان برعاية وزير الشباب والرياضة الكحلاوي والتهامي وماهر محمود يصدحون بالغناء والإنشاد الديني على ساحة الهناجر مي سليم: رفضت الجواز سنين علشان بنتي… ولسه بتنام جنبي شيرى عادل تتألق في «فن الحرب» اشادات قوية بدورها” كامل يهنئ بوريسينكو بتعيينه نائبًا لوزير الخارجية الروسي محافظ البحيرة تفاجئ معهد دمنهور الطبي: سرعة الحصول على خدمات الطوارىء والاستقبال الاتحاد السكندري يصدر بيان شديد اللهجة ضد أحد اللاعبين السابقين للإساءة إلى الكيان العريق حملات تموينية بمحافظة كفرالشيخ تُسفر عن ضبط العديد من القضايا التموينية «الأزهر» يوضح 44 حكما حول مبطلات الصيام في نهار رمضان من أهم مكاسب الموسم.. لاشينه لاشين تشيد بأولي تجارب مايا أشرف زكي الإخراجية هل تنجح أمريكا في تغيير النظام بإيران؟.. مساعد وزير الخارجية الأسبق يحسم الإجابة

رياضة

«اللي بيحصل ده كارثة».. شوبير يسخر من التحكيم بعد هدف المحلة أمام فاركو

شن الإعلامي أحمد شوبير حارس مرمى الأهلي ومنتخب مصر السابق هجوما عنيفا على التحكيم بعد الهدف المثير للجدل الذي سجله فريق غزل المحلة في مرمى فاركو أمس.

وقال أحمد شوبير: «كنت أشاهد مباراة غزل المحلة وفاركو، والمحلة سجل التعادل فحامل الراية رفع تسلل فالحكم ميدو سلامة ألغى الهدف فقام حاكم الفيديو قال استنى، فضل قد أيه بقى يشوف اللعبة، دقيقتين ونصف وبعدين في الاخر قال له اوفسايد يا ميدو، وفجاءة حكم الفار محمد نهاد، رجع قال تسلل استنى تاني، أتاري مساعد الفار قال له ده هدف، قال له بنراجع تاني وفي الاخر اتحسبت هدف اه والله يا مؤمن».

وتابع شوبير: «طيب لو الأمر ده حدث في مباراة بين الأهلي وبيراميدز أو الأهلي والزمالك أو الأهلي والإسماعيلي أو في أي مباراة جماهيرية، لكن هنا عشان المحلة وفاركو غلابة، عدت ومحدش خد باله أصلا هذه كارثة بمعنى كلمة كارثة، هيطلع واحد يقول لك هو يصحح خطاءه أحسن يا كابتن شوبير ولا يظلم فريق».

وأضاف شوبير ساخرًا: «أنا بقترح نخلي الفار بنظام وردة ونفضل نقطفها جون لا مش جون تسلل لا مش تسلل، حادي بادي كرنب زبادي سيدي محمد البغدادي، ده مش تحكيم اللي حصل ده ملوش علاقة بالتحكيم يا إما تحط واحد مؤهل يا إما بلاش، كفاية بقى حاجة عجية جدا وأنا الحقيقة مندهش من اللي بيحصل».