النهار
الأربعاء 15 أبريل 2026 06:01 مـ 27 شوال 1447 هـ
جريدة النهار المصرية رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرأسامة شرشر
”جمعية الأورمان” تعزز الحماية الاجتماعية بأنشطة تنموية متعددة لقاء الخميسي وروش عبدالفتاح ويمنى خطاب في لجنة تحكيم أفلام الجنوب بمهرجان أسوان لقاء الخميسي وروش عبدالفتاح ويمنى خطاب في لجنة تحكيم أفلام الجنوب بمهرجان أسوان وزير الطيران يبحث مع مجموعة شركات فهد آل ثان القطرية دراسة مشروع إنشاء مصنع لإنتاج وقود الطائرات المستدام جمهورية شبين.. تاريخ جماهيري يواجه الإهمال وخطر الدمج مثل باقي الأندية الشعبية وزير البترول يوجّه «ثروة للبترول» باستراتيجية توسعية لتعزيز البحث والإنتاج وزيادة الاحتياطيات وزير البترول: الكوادر المتخصصة في «إيبروم» تقود التوسع وتحقيق أعلى أرباح في تاريخها مهرجان القاهرة السينمائي الدولي يعلن فتح باب التقديم لدورته السابعة والأربعين برلمانيون يضعون خارطة طريق للنهوض بالمشروعات الصغيرة والمتوسطة «أبل» تسحب البساط من «هواوي» لإزاحتهاعن عرش الهواتف في الصين القمامة تكشف التقصير.. محافظ الجيزة يطلق إنذارات عاجلة ويستدعي مشرفي النظافة بالعمرانية والهرم والطالبية السيسي: شركات الإنتاج الحربي تلعب دورًا محوريًا في تطوير المنتجات العسكرية

رياضة

وكيل القندوسي: اللاعب كان ممكن يفتعل مشكلة لما كولر رفض عودته.. لكنه لم يفعل هذا

أزاح نصر يحيى وكيل اللاعب أحمد القندوسي الستار على كواليس ما حدث في التحقيقات مع النادي الأهلي والمدير الرياضي محمد رمضان، والشؤون القانونية بعد أزمة تصريحاته.

وقال نصر يحيى في تصريحات تليفزيونية: نتيجة التحقيقات مش مفاجأة وقدمنا ما يثبت كلام أحمد القندوسي وقرار لجنة التحقيق كان منصف ولم يكن مفاجأة وراهنت على الأهلي لأني أتعامل مع نادي كبير، ولو لقى مشكلة مش هيسكت.

وأضاف: قرار عرض أحمد القندوسي للبيع وإعادة هيكلة لجنة التعاقدات قرار مش مفاجئ لأننا قدمنا ما يثبت صحة كلام قندوسي وراهنا على الأهلي وكسبنا.

وأشار نصر يحيى خلال تصريحاته: تصريحات القندوسي مكنش مترتب ليها واللاعب دخل اتكلم ولما اتسأل اي المشكلة اللي عطلت صفقة بلعيد فـ أجاب بتلقائية ووضح إي اللي حصل في مكالمته مع زين الدين بلعيد.

وأوضح: القندوسي مقالش لـ زين متجيش الأهلي ودي من ضمن الحاجات اللي برأنا نفسنا فيها والشؤون القانونية في الأهلي ومحمد رمضان كانوا بيتعاملوا بالشفافية وبمنتهى النزاهة.

وشدّد نصر يحيى في تصريحاته: بلعيد صرح بأن القندوسي كان يقنعه بالانضمام إلى الأهلي.

وأتم تصريحاته قائلًا: خرجنا 6 شهور إعارة عشان كنا مقتنعين إننا لسة عايزين وقت عشان نقنع كولر، ولما جينا نرجع السيزون دا كانت لسة نفس المشكلة إن كولر محتاج حد فنيًا مش طريقة لعب أحمد وكان ممكن هنا يفتعل مشكلة ويقول مش هطلع تاني لكن القندوسي من أول اللاعيبة في مصر اللي اتحدد مصيرها في فترة الانتقالات ومكنش مانع يكمل في سيراميكا وفي عروض اترفضت لأنها كانت بيع نهائي وكان متقبل الإعارة عشان فكرة إننا راجعين تاني.