النهار
الجمعة 20 فبراير 2026 07:35 مـ 3 رمضان 1447 هـ
جريدة النهار المصرية رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرأسامة شرشر
فرق التدخل السريع بـ «التضامن».. حماية ورعاية لمن لا مأوى له النبراوي يؤكد: القرار الرسمي يسمح بالتصويت حتى العاشرة مساءً فقط قلب جديد في رمضان.. عمرو الورداني: الصلاة ليست حركات بل حياة كاملة الكونجرس يمنح ترامب ضوءًا أخضر قبل حرب محتملة مع إيران حزب المصريين الأحرار ينعي ضحايا حادث محور 30 يونيو ويطالب بإجراءات رادعة للحد من الحوادث وزير الخارجية الإيراني ينفي طلب واشنطن من طهران وقف تخصيب اليورانيوم نهائيا النائب ميشيل الجمل: تعديل قانون المشروعات دفعة جديدة للصناعة الوطنية مندوب الصين لدى الأمم المتحدة: ندعو المجتمع الدولي إلى حل دائم وفعال للصراع في السودان القوات الجوية تنظم ندوة تثقيفية دينية بحضور وزير الأوقاف خطيب الجامع الأزهر: «اختطاف الإسلام» محاولة لعلمنته من الداخل وتجريده من مرجعيته الأزهر يواصل حملة ”وعي”.. فيديو جديد يرسخ مكانة السنة ويرد على المشككين الإسكان تتحرك بقوة: جولات مفاجئة وقرارات حاسمة ورد أموال الحاجزين

فن

بوسي: لما اتجوزت هشام ربيع كان مطلق واتحبس عشان يحميني

بوسي
بوسي

تحدثت المطربة بوسي، عن طليقها هشام ربيع، مؤكدة أنها تزوجته أثناء طلاقه من زوجته الأولى، وذلك خلال استضافتها ببرنامج "العرافة" مع بسمة وهبة.

وقالت، بوسي خلال لقاءها،" هشام ربيع راجل محترم، ولما اتجوزته كان مطلق أنا متجوزش راجل متجوز أنا مش واقعة، وهو مطلقش مراته علشان يتجوزني، وهي اللي كانت عايزة ترجعله وقالت علشان عيالي وأنا وافقت علشان عندي عيل وهو قالي اقفي جنبي".

وأضافت:" هشام ربيع اتحبس علشان يحميني من العصابة اللي كانت بتستنزفني بقالي أكتر من 10 سنين بياخدوا فلوس وبس، اللي هما طليقي وإخواته والمحامي بتاعه دول عالم نصابين واتهمونا أننا سرقنا شيكات".

وردت بوسي، على انتقادات طرحها الأغاني أثناء فترة سجن هشام ربيع قبل انفصالهما: ربنا يعلم أنا عملت إيه لهشام ربيع وهو في السجن، والله يسامح اللي وصلوا له كلام غلط وشغالين على ودانه، وفي ناس كتير مش حابين وجودنا مع بعض، وهو عارف الحقيقة وأني عمري ما أسيب جوزي، والناس قالت أني بنزل أغاني وجوزي محبوس، ما ده أكل عيشي.