النهار
السبت 3 يناير 2026 11:42 مـ 14 رجب 1447 هـ
جريدة النهار المصرية رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرأسامة شرشر
رئيس الطائفة الإنجيلية مهنئا البابا تواضروس بعيد الميلاد :رمز وطني وإنساني للمحبة بين المصريين ضبط مخبزًا أفرنجيًا بحيازة 1.5 طن دقيق بدون فواتير بحملة تموينية مفاجئة ببنها ظهور مثير للجدل بين تامر حسني وبسمة بوسيل حول عودتهما بدون شبهة جنائية.. النيابة تكشف سبب حريق شارع ناصر بشبرا الخيمة مغلقة من الداخل.. إحالة مسؤولي وحدة السلامية الصحية للتحقيق بنجع حمادي أمينة خليل تتحدث عن طفولتها: كنت طفلة حالمة مطيعة مراد مكرم: بحمد ربنا أن مصر مفيهاش بترول أتعلمت أبقى أم منهاو راحة البال أهم من النجاح و أتمنى تقديم عمل ميوزيكال.. أبرز تصريحات أمينة خليل في ” عندك... الرئيس السيسي يؤكد على ضرورة تكاتف الجهود لمواجهة التحديات وإنهاء الصراعات تعرف على موعد عرض مسرحية ”أنستونا” لدنيا سمير غانم بارزاني يستقبل رئيس مجلس القضاء الأعلى في العراق مجمع الملك عبدالعزيز لكسوة الكعبة المشرفة.. ابرز المعالم الشاهدة على التقاء الحرفة بالإيمان والتاريخ بالمستقبل

فن

بوسي: لما اتجوزت هشام ربيع كان مطلق واتحبس عشان يحميني

بوسي
بوسي

تحدثت المطربة بوسي، عن طليقها هشام ربيع، مؤكدة أنها تزوجته أثناء طلاقه من زوجته الأولى، وذلك خلال استضافتها ببرنامج "العرافة" مع بسمة وهبة.

وقالت، بوسي خلال لقاءها،" هشام ربيع راجل محترم، ولما اتجوزته كان مطلق أنا متجوزش راجل متجوز أنا مش واقعة، وهو مطلقش مراته علشان يتجوزني، وهي اللي كانت عايزة ترجعله وقالت علشان عيالي وأنا وافقت علشان عندي عيل وهو قالي اقفي جنبي".

وأضافت:" هشام ربيع اتحبس علشان يحميني من العصابة اللي كانت بتستنزفني بقالي أكتر من 10 سنين بياخدوا فلوس وبس، اللي هما طليقي وإخواته والمحامي بتاعه دول عالم نصابين واتهمونا أننا سرقنا شيكات".

وردت بوسي، على انتقادات طرحها الأغاني أثناء فترة سجن هشام ربيع قبل انفصالهما: ربنا يعلم أنا عملت إيه لهشام ربيع وهو في السجن، والله يسامح اللي وصلوا له كلام غلط وشغالين على ودانه، وفي ناس كتير مش حابين وجودنا مع بعض، وهو عارف الحقيقة وأني عمري ما أسيب جوزي، والناس قالت أني بنزل أغاني وجوزي محبوس، ما ده أكل عيشي.